Help Moov_n squad naar het WK in Glasgow 2018

Help Moov_n squad naar het WK in Glasgow 2018 | Geld inzamelen
 
 
Help ons dansteam op weg naar het WK in Glasgow! Elke euro is welkom!

Welkom op onze doneerpagina!

 

***update 27-08-2018***

Yes! We did it! Mede dankzij jullie lieve donateurs is onze droom uitgekomen. We zijn naar het WK geweest en 7e geworden  (vd 29 teams) 😍 Het was een geweldige ervaring om nooit meer te vergeten! Dank jullie wel!

Wij zijn Dana, Marloes, Marit, Mijke, Mila, Pleun, Saphira, Sarah en Shanya van het Cuijkse dansteam Moov_n Squad, van dansschool Chance4Dance. 

In april zijn we met ons team Nederlands Kampioen geworden en hebben we in mei een fantastische 3e plaats gehaald op het Europees kampioenschap! Hierdoor zijn we gekwalificeerd om naar het Wereldkampioenschap te gaan eind augustus in Glasgow!

We willen daar heel graag naar toe om deze unieke ervaring mee te maken. Dat is helaas niet goedkoop en daarom kunnen wij financiële hulp goed gebruiken. Dus mocht je willen doneren en ons op weg helpen naar Glasgow, heel graag!! Elke euro is welkom! 

Alvast bedankt! En wil je op de hoogte blijven van onze weg naar het WK, volg ons dan op Facebook en Instagram. 10

Shanti de Koning
02-09-2018

27-08-2018

Het WK zit er op! Mede dankzij jullie lieve donateurs is onze droom uitgekomen! Het was een geweldige ervaring. En als grote kers op de taart zijn we 7e geworden (vd 29 teams) 😍

Nogmaals heel erg bedankt!!


Shanti de Koning
11-07-2018

Nog 43 dagen en dan....zitten wij in het vliegtuig op weg naar het WK in Glasgow! Mede dankzij Travel Company 2Go die voor ons de reis heeft geregeld.

En natuurlijk ook mede dankzij alle lieve donaties van mensen en bedrijven. Het financiële plaatje komt door jullie steeds een beetje meer rond. Ontzettend bedankt hiervoor! 

Maar we zijn er nog niet....Dus doneer gerust via deze pagina! Of neem contact met ons op via shanti@chance4dance.nl

Alvast bedankt! ❤


Shanti de Koning
19-06-2018

Nog 65 dagen tot het WK! En wat hebben er al veel mensen gedoneerd om ons op weg te helpen naar Glasgow, super tof!! Bedankt allemaal!  Maar....we zijn er nog niet en kunnen nog steeds alle bedragen gebruiken, hoe klein ook. Dus blijf ons helpen en deel deze actie. ❤🙏

Kijk voor meer info ook eens op onze pagina's op Facebook en Instagram.

(Heb je een bedrijf of ken je een bedrijf wat ons ook zou kunnen helpen, tip ons via shanti@chance4dance.nl)38 donaties
€ 1.153,00
Doel: € 5.500,00
20%

Deze actie is gesloten.