Help moeder en dochter van 8 jaar te herenigen

Help moeder en dochter van 8 jaar te herenigen | Geld inzamelen
 
 
Moeder mist haar dochter van 8 jaar verschrikkelijk

Lieve lieve mensen,

Mijn lieve vriendin van 25 jaar jong heeft al meer meegemaakt dan de meeste mensen in een heel leven!.

Ze weet niet dat ik dit voor haar doe, en wil haar dat pas vertellen als het iets zou opleveren om haar droom waar te maken. Mocht het niet lukken, dan zou ik haar onnodig verdrietig maken vrees ik. Even kort haar levensverhaal......

Ze had een lieve vriend waarmee ze een dochter kreeg 8 jaar geleden. Enkele jaren later kregen ze een zoon en was hun gezinnetje compleet. Op een donkere dag, hun zoon 3 maanden oud en een week voordat hun huwelijk zou plaatsvinden vonden ze hun zoontje dood in bed, wiegendood.  Haar aanstaande man kon het niet aan en liet zijn dochter en aanstaande vrouw achter en alleen.

Mijn vriendin is pools en woonde in in arm gebied, en is naar Nederland vertrokken om geld te verdienen voor haar en haar dochtertje van nu 8 jaar oud. Haar dochter is daarom achter gebleven bij haar moeder in Polen. Ze heeft in no time nederlands geleerd en doet alles in haar vermogen om geld te verdienen in de hoop haar dochter naar nederland te kunnen halen en hier een bestaan op te bouwen. Twee jaar geleden kwam ze de liefde van haar leven tegen, een nederlandse man, en kregen ze samen een prachtige dochter van nu 8 maanden oud. Ze woont dus al 2 jaar in nederland bij haar vriend met haar baby, maar kan hier geen uitkering krijgen. Haar nederlandse vriend is kok, maar kan al lange tijd niet werken door een hart conditie waar hij begin volgend jaar aan geopereerd gaat worden.

Als ik het geld had zou ik haar helpen haar dochter uit Polen hierheen te halen, want ik heb zelf 3 dochters die ik geen dag kan missen, maar geld heb ik niet....maar wel alle tijd en energie. Deze super lieve meid verdiend het om haar oudste dochter weer in haar armen te kunnen sluiten, want ondanks dat ze niets heeft staat ze werkelijk voor iedereen klaar! Mijn doel is €1500 bij elkaar te halen.

We hebben jarenlang kerstkaarten gestuurd naar mensen die we amper spreken of zien. Wat zou het mooi zijn als je dit geld wat dat kost zou kunnen besteden aan het herenigen van een mooi lief gezin.

Bij voorbaat mijn eeuwige dankEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 35,00
Doel: € 1.500,00
2%

Deze actie is gesloten.