Help Missfits naar WK Hiphop in AMERIKA!

Help Missfits naar WK Hiphop in AMERIKA! | Geld inzamelen
 
 
Help Missfits naar Hiphop International World Championschip in Phoenix, Arizona in Amerika

Hallo allemaal,

Wij zijn Missfits bestaande uit 7 leden. Deze zomer zullen wij met 5 Missfitters (Chantal, Dewy, Eurnalis, Naomi en Noenoni) Nederland vertegenwoordigen in Amerika. Wij komen uit het ‘Hoge Noorden’ en dansen in Groningen bij Groningen Dance Center. Hier zijn wij bijna iedere dag voor het volgen en geven van danslessen en voor teamtrainingen. Missfits is een unieke crew dat samengesteld is uit mensen met unieke stijlen.

Even over onszelf. Wat doet Missfits? Wij trainen iedere week om shows te maken voor optredens en wedstrijden, we bedenken nieuwe projecten zoals videoclips en natuurlijk proberen wij onszelf als danser te ontwikkelen. De afgelopen maanden heeft Missfits mooie podiumplekken behaald bij verschillende danswedstrijden zoals UDO, World of Dance in Nederland en België en Hiphop International.

Bij iedere wedstrijd proberen wij weer iets nieuws en unieks op het podium te zetten. En dat werd dit jaar beloond…. Wij hebben in maart de 2e plek behaald bij Hiphop International. Dit betekent dat wij gekwalificeerd zijn voor Hiphop International World Championship 2017 in Phoenix, Arizona in AMERIKA! Dit is een enorme grote hiphop wedstrijd in Amerika en daar zullen wij deze zomervakantie heen vliegen.

Wij zijn super trots en blij en we vinden het een enorme eer dat wij Nederland mogen vertegenwoordigen in Amerika! Ook hier zijn we weer van plan een spetterende show neer te zetten.

De afgelopen weken zijn wij druk bezig geweest met sparen. Doormiddel van verschillende projecten en optredens probeert Missfits geld in te zamelen. Wij hebben deze crowdfunding pagina aangemaakt, omdat dit spannende dansavontuur toch aardig prijzig is. Het zou super zijn als we dankzij de crowdfunding onze vliegtickets en verblijfskosten in Amerika kunnen dekken.

Doneren kan vanaf €5. Alle bedragen zijn van harte welkom!
Natuurlijk willen wij ook iets teruggeven. Bij het doneren van de volgende bedragen geven wij dit terug:

- Bij het doneren van €20, ontvangt u een eervolle vermelding op onze social media (Facebook/Instagram).
- Bij het doneren van €60, ontvangt u een exclusieve ‘I supported Missfits’ t-shirt. 
- Bij het doneren van €200, bieden wij een workshop aan.*
- Bij het doneren van €400, bieden wij een exclusief optreden aan van ca. 15 minuten.*

* Exclusief reisvergoeding. 

Wilt u in aanmerking komen voor een shout-out, t-shirt, workshop of een optreden bij het doneren van de opgenoemde bedragen? Zorg ervoor dat u niet anoniem doneert, dan kunnen wij helaas niks doen. Zorg er daarom voor dat u op naam doneert, dan kan er contact worden opgenomen (uw naam is namelijk zichtbaar voor ons, wanneer u persoonlijk geld doneert). 

!LET OP!

Wilt u in aanmerking komen voor een tshirt, workshop of een optreden bij het doneren van de hier boven genoemde bedragen? Stuur svp een mailtje naar: missfitsbookings@gmail.com na uw donatie met de naam waarop gedoneerd is.


Hierbij wil Missfits u alvast bedanken voor de moeite. Wij waarderen dit enorm!
Als er nog vragen zijn, kunt u mailen naar missfitsbookings@gmail.com

Wilt u op de hoogte blijven van ons? Volg ons op onze social media 
Facebookhttps://www.facebook.com/missfitsofficial/?ref=ts&fref=ts
Instagramhttp://instagram.com/missfitsofficial Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

44 donaties
€ 2.165,00
Doel: € 12.000,00
18%

Deze actie is gesloten.