Help mischa en sporten voor gehandicapten

Help mischa en sporten voor gehandicapten | Geld inzamelen
 
 
Steun deze actie om minder validen te motiveren om te sporten en te helpen met materiaal.

Even voorstellen
Mijn naam is Mischa Rossen. Ik ben ambassadeur van Heliolympics. Ik wil gehandicapten motiveren. Om te laten zien wat sport kan doen en om mensen bij elkaar te brengen.

Ik mis een been. Ik ben dus gehandicapt. Ik ben mijn ook:hele leven zeil-sporter geweest. Ik ben meervoudig wereldkampioen, Europees kampioen, Noord-Amerikaans kampioen, winnaar van de Wereldbeker en meer. Mijn handicap heeft me er niet van weerhouden om 3 Olympische medailles binnen te slepen, waarvan 1 goud.

Ik vertel mijn verhaal op scholen en waar ik maar kan om minder validen te motiveren om te gaan sporten. Sport haalt je handicap weg en zorgt ervoor dat je denkt in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Ik vind het belangrijk om deze boodschap uit te dragen.

Wat ga ik doen?
Ik ben nu aan trainen voor de Handbike Battle 2017. Dit is een fiets battle waar mensen zichzelf overwinnen. Meer informatie vind je op www.handbikebattle.nl


Waarom de Handbike Battle?
Voor minder validen is dit wellicht laagdrempeliger, dichter bij huis en goedkoper dan zeilen, maar mijn doel is te laten zien dat alles mogelijk is, dat het niet uitmaakt wat je doet, als je het maar doet. Door dit verhaal te vertellen, door zelf mee te doen, wil ik deze boodschap overbrengen aan mensen die motivatie nodig hebben. Om te laten zien wat sport kan doen en om mensen bij elkaar te brengen.


Doel
Met deze crowdfund actie wil ik 2 doelen bereiken:

  • Een plek  voor begeleiding van minder validen:
    Aandacht vragen voor het centrum voor begeleiding van minder validen bij elke mogelijke duursport, zoals hardlopen en fietsen.
  • De fiets:
    Om mee te doen aan de Handbike Battle 2017 heb ik een speciale fiets nodig. Frank kan deze fiets maken tegen productiekosten en met eigen investering, maar aangepaste sportmaterialen zijn technisch complex en kosten meer dan wij kunnen betalen.


Jouw bijdrage
We hebben 8.000 euro nodig om dit project mogelijk te maken, Een groot deel daarvan gaat naar het speciaal maken van een (tweedehands) fiets voor mij. De rest van het geld naar de kosten voor de deelname van het team aan de battle.

Voor bedrijven is naamsvermelding mogelijk op kleding en fiets.

Ik ben nu aan het trainen. Ik houd je wekelijks op de hoogte van de voortgang op strava.nl

Help je ons en alle minder validen waarmee we werken?

Dank & groet,
Mischa RossenEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
31 donaties
€ 915,00
Doel: € 8.000,00
11%

Deze actie is gesloten.