Help Miranda aan een stacaravan

Help Miranda aan een stacaravan | Geld inzamelen
 
 
Miranda is iemand die altijd anderen helpt en nu heeft zij hulp nodig

Miranda Michielsen is iemand die altijd voor anderen klaar staat. Ze helpt de minima in Dongen met haar "Helpende Hand Dongen".

Al haar spaargeld zat in een fijne plek voor haar zelf en haar twee zoontjes op Camping de Reebok in Oisterwijk. Helaas zijn er mensen op deze wereld die er plezier in beleven om het eigendom van anderen te vernielen en daar was Miranda het slachtoffer van; haar stacaravan is in brand gestoken. Helaas was een verzekering voor de caravan niet mogelijk, gezien de leeftijd van de caravan. En dan hebben we het nog niet eens over de persoonlijke spulletjes die verlopren zijn gegaan tijdens de brand.

Aangezien al haar zuurverdiende centen in de stacaravan gestopt waren om na een nare periode te kunnen genieten, is er ook geen geld voor een andere stacaravan. Net nu het weer mooier gaat worden, kan Miranda met haar gezin nergens heen.

Via deze crowdfunding hopen we dat mensen een donatie willen doen, met als hoop dat er een mooie tweedehandse stacaravan gekocht kan worden, het liefst natuurlijk zo snel mogelijk! 

 

Artikel bij Omroep BrabantEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
64 donaties
€ 1.025,00

Deze actie is gesloten.