Help Miranda aan een Canta!

Help Miranda aan een Canta! | Geld inzamelen
 
 

Mijn vriendin Miranda is een zelfstandige vrouw van 43, die ondanks haar beperking, volop in het leven staat. Zij werkt drie dagen in de week en heeft daarnaast ook nog een druk sociaal leven.

Door haar beperking is het voor haar niet mogelijk om haar rijbewijs te halen. De Canta bood hierin uitkomst. Volledig aangepast op haar beperking waardoor zij op een veilige manier zelfstandig naar haar werk kon en die o zo belangrijke sociale contacten kon onderhouden. 
U leest het goed ik schrijf in de verleden tijd. Half oktober is haar Canta gestolen en niet meer terug gevonden. Hiermee is zij dus een groot deel van haar vrijheid en zelfstandigheid kwijt. Die wil ik haar graag terug geven maar een nieuwe volledig aangepaste Canta kost veel geld. Die van Miranda komt op bijna € 26.000,- met alle benodigde aanpassingen.
De verzekering keert € 7.750 uit. Dit betekent dat wij nog € 18.000,- nodig hebben. We hebben bij verschillende kanalen / fondsen subsidieaanvragen ingediend. Deze zijn helaas afgewezen.

Om de kans zo groot mogelijk te maken dat Miranda haar vrijheid en zelfstandigheid weer terug krijgt, start ik deze doneeractie. Wilt u Miranda helpen? Alle bijdragen, groot of klein worden enorm gewaardeerd.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
274 donaties
€ 12.960,00
Doel: € 18.000,00
72%