Help Miranda aan een Canta!

Help Miranda aan een Canta! | Geld inzamelen
 
 

Mijn vriendin Miranda is een zelfstandige vrouw van 43, die ondanks haar beperking, volop in het leven staat. Zij werkt drie dagen in de week en heeft daarnaast ook nog een druk sociaal leven.

Door haar beperking is het voor haar niet mogelijk om haar rijbewijs te halen. De Canta bood hierin uitkomst. Volledig aangepast op haar beperking waardoor zij op een veilige manier zelfstandig naar haar werk kon en die o zo belangrijke sociale contacten kon onderhouden. 
U leest het goed ik schrijf in de verleden tijd. Half oktober is haar Canta gestolen en niet meer terug gevonden. Hiermee is zij dus een groot deel van haar vrijheid en zelfstandigheid kwijt. Die wil ik haar graag terug geven maar een nieuwe volledig aangepaste Canta kost veel geld. Die van Miranda komt op bijna € 26.000,- met alle benodigde aanpassingen.
De verzekering keert € 7.750 uit. Dit betekent dat wij nog € 18.000,- nodig hebben. We hebben bij verschillende kanalen / fondsen subsidieaanvragen ingediend. Deze zijn helaas afgewezen.

Om de kans zo groot mogelijk te maken dat Miranda haar vrijheid en zelfstandigheid weer terug krijgt, start ik deze doneeractie. Wilt u Miranda helpen? Alle bijdragen, groot of klein worden enorm gewaardeerd.

Danny Castien
06-02-2023

Hier is even een update over de stand van zaken rondom de Canta van Miranda.

Allereerst willen we iedereen bedanken die tot nu toe gedoneerd heeft en zo met ons mee leeft bedanken uit de grond van ons hart. We zijn zo stil en onder de indruk van alle lieve reacties en de vele donaties. 
Jullie steun op welke manier dan ook heeft mij en Miranda het vertrouwen gegeven dat ze in de toekomst weer mobiel en zelfstandig kan zijn zoals ze dat gewend is. En daar zijn we iedereen dankbaar voor.

Omdat het vertrouwen dat het goed gaat komen er weer is kunnen we jullie mededelen dat de nieuwe Canta van Miranda inmiddels is besteld compleet met alle aanpassingen die voor haar nodig zijn. Helaas is het voor Miranda niet mogelijk om de Canta in een garage te stallen daarom zal de Canta worden voorzien van alle mogelijke middelen om de kans op herhaling van diefstal zo veel mogelijk te verkleinen.

Nu is het grote wachten op de nieuwe Canta begonnen. Het gaat nog wel een aantal maanden duren voordat die er daadwerkelijk is, maar de wetenschap dat er een nieuwe komt helpt haar door deze afhankelijke periode heen.

Nogmaals hartelijk dank voor jullie steun op welke manier dan ook.


293 donaties
€ 14.015,00
Doel: € 18.000,00
77%