Help Minoush weer lopen!!

Help Minoush weer lopen!! | Geld inzamelen
 
 
Minoush heeft een operatie nodig

Vervolg Update!!!!

Minoush is net naar de dierenarts gebracht. Het minimale bedrag van €600,= is gehaald door nog een paar anonieme directe stortingen. Allemaal heel hartelijk bedankt voor alle steun en donaties die ik , en uiteraard Minoush, hebben mogen ontvangen xxxxx

 

UPDATE!!!!!!!

Het eindbedrag is aangepast, omdat door een anonieme donatie van €311,= het minimale bedrag bijna is gehaald. Er zijn een aantal directe stortingen gedaan en het totaal bedrag staat nu (inclusief de anonieme donatie) op €565.77. We zijn er bijna om de operatie uit te laten voeren!!!!!!

===============================================================

Mag ik mij even voorstellen: ik ben Minoush een lieve dame van 8 jaar oud. Een bromfietser heeft mij aangereden en gewond achtergelaten. Gelukkig zijn er nog lieve mensen op deze wereld en die hebben mij naar de dierenarts gebracht. Omdat ik gechipt ben, hebben zij mijn vrouwtje gevonden en direct gebeld.

Het probleem is: ik moet een operatie ondergaan aan mijn achterpootje, omdat mijn kruis- en laterale kniebanden helemaal afgescheurd zijn. Dit kost een hoop geld wat mijn vrouwtje niet heeft.

Daarom doe ik een beroep op jullie om mijn vrouwtje te helpen, anders moet zij mij laten inslapen. Elke euro is van harte welkom en wordt zeer gewaardeerd!!!!

U heeft mijn eeuwige dank. 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
19 donaties
€ 285,00
Doel: € 650,00
43%

Deze actie is gesloten.