Help Mila met de laatste loodjes

Help Mila met de laatste loodjes | Geld inzamelen
 
 
Alleenstaande jonge vrouw is ten einde raad. Helpt u haar?

Ik ben Mila. Was een zelfstandige vrouw die een paar jaar geleden werd opgelicht door een instantie. Waarvan ik dacht dat ze mij gingen helpen, maar ze hebben me letterlijk leeg geroofd. Er is aangifte gedaan bij de politie. Maar zij hebben er nog niets mee kunnen doen. Met mij zijn er nog veel meer gedupeerden door deze instantie. Ik ben hierdoor gedwongen om de schuldsanering in te gaan, vanwege de hoge schulden die hierdoor zijn ontstaan. 

Ik krijg geen ondersteuning van mijn eigen familie. Ik ben door hen verstoten waardoor ik alles nu alleen moet doen. Ik ben lange tijd lastig gevallen en bedreigd in mijn buurt. Ook hiervan heb ik meerdere keren aangifte gedaan. Mijn auto en woning zijn meerdere keren vernield. De kosten hiervoor waren hoog en heb ik zelf moeten betalen. Ik ben dit nog aan het afbetalen.

Ik wil mijn huis eindelijk af kunnen maken. Het huis moet nog worden aangekleed, ik heb geen gordijnen en geen werkend gasfornuis. Ik wil erg graag weer een auto, zodat ik naar al mijn afspraken in het ziekenhuis kan gaan. Ik ben chronisch ziek. Hierdoor moet ik ver reizen om naar het ziekenhuis en mijn afspraken te gaan. Ik wil weer naar het koor kunnen waar ik op zit. Dit was mijn uitlaatklep en die heb ik nu niet.

Ik vind het niet erg dat ik in de schuldsanering moet. Ik kan hier doorheen komen. Maar heb wel jullie hulp nodig. Help mij om weer een glimlach op mijn gezicht te krijgen en weer adem te kunnen krijgen. Uw donatie is een begin om weer te worden wie ik ben.

Lief 

Mila.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 50,00
Doel: € 2.000,00
2%

Deze actie is gesloten.