Help Miky naar Le Dakar | Geld inzamelen
 
 

Help Miky naar Le Dakar

Als kind een droom, nu bijna werkelijkheid deelname aan Le Dakar Rally

Help Miky naar Le Dakar 
 
Vorige week word ik gebeld: of het me leuk lijkt om deel te nemen aan Le Dakar, voor sommigen beter bekend als de Parijs Dakar Rally. Dus ik zeg: “Ja, dat lijkt me wel wat. Maar wat moet ik precies doen?”
“Je bent onderdeel van Het Dakar Press Team en je mag video’s maken, vloggen en een waardig journalist uithangen, tijdens de Dakar Rally die dit jaar plaatsvindt in Saoedi Arabië.''
 
Vanaf dat moment belandt mijn leven in een woestijnnevel. De keuze om dit avontuur aan te gaan kan niet zonder enige vorm van wikken en wegen plaatsvinden daar ik het luttele bedrag van 5000* piek moet neerleggen. Direct sla ik mijn spaarvarken stuk, kijk op mijn spaarrekening en in een oude sok vind ik een verfrommeld twintigje. Alles bij elkaar opgeteld is het ongeveer 3000 piek. Ik zucht. Fuck. Nét niet genoeg.
 
“Waarom begin je geen crowdfunding actie”, zegt mijn lieve vriendinnetje na deze enigszins deerniswekkende constatering. Ik kijk op: ”Ik ben geen bedelaar.”  
“Ach, zo moet je dat niet zien. Mensen zijn vast en zeker bereid een kleine donatie voor je te doen. Je hebt een grote gunfactor, zeker als je terugkomt met de meest vette foto's en video's.''
 
Dus lieve mensen, vraag ik jullie een kleine (of grote) donatie te doen via de onderstaande actie. En daar krijg je, los van eeuwige dank en een pilsje als de kroegen weer open zijn, zeker iets voor terug. 

Ik ben immers ook een bereidwillige jongen...
 
In maart zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Vanwege corona zullen op de stemplekken meer mensen aanwezig moeten zijn om het in goede banen te leiden, maar juist de oudere vrijwilligers die daar actief zijn zullen het laten afweten. Daarom zal ik uit naam van de democratie mij aanbieden als vrijwilliger tijdens de stemronde. 
 
Concluderend. Voor een bijdrage ontvang je: 
- oscarwaardige video’s, die jou laten glimlachen
- betere karma 
- een pilsje van mij als de bars weer open zijn 
- je draagt indirect bij aan eerlijkere verkiezingen en een democratischer Nederland. 
 
Ik zou het wel weten.
Dank. 

*Dit bedrag is gebaseerd op inschrijfkosten voor de Rally, vliegticket, kledingpakket, proviand, tentenkamp in de woestijn en een ontmoeting met Sjeik Salman bin Abdoel Aziz al-Saoed. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

63 donaties
€ 1.775,00
Doel: € 2.000,00
88%