Help mijn zusje en haar gezin met haar ziekte

Help mijn zusje en haar gezin met haar ziekte | Geld inzamelen
 
 
Afgelopen week is bij mijn zusje Brigitte baarmoederhalskanker geconstateerd.

Ze is 39 en heeft een gelukkig jong gezinnetje met drie jonge meiden en onlangs een eigen zaak gestart en dan komt dit op je pad. Ze moet binnenkort naar Grongingen daar waar ze gespecialiseerd zijn en waar ze geopereerd gaat worden. Haar baarmoeder zal worden verwijderd wat opzich toch een zware operatie zal zijn. Het is niet om de hoek waar ze wonen, moeten er 1,5 uur voor rijden en dus voor bezoek ook nog eens moeilijk om er elke dag heen te gaan om haar te ondersteunen. Ze zal dus veel alleen zijn en zonder haar man en kinderen die ze zo lief heeft. 

Buiten alles om, ze hebben het niet breed, daar een eigen zaak opbouwen velen jaren duurt eer er daadwerkelijk winst uit komt. Ze hebben wel drie jonge monden te voeden en vooral ook veel liefde te geven en tijd, maar nu komt er iets op hun pad wat alles nog zwaarde maakt dan het al is. Hun winkel moet dicht als ze naar het ziekenhuis moeten, wat inkomsten dus tegengaat. Ze hebben met een eigen risico te maken wat ze eigenlijk niet eens betalen kunnen momenteel.  

Ieder hulp zou op dit moment voor haar gezin enorm goed doen. Ik wil heel erg graag dat ze zich nu niet zorgen hoeven te maken om het financiele plaatje, maar dat ze de tijd en rust kunnen nemen om gezamelijk de ziekte te overwinnen en samen een gezin kunnen blijven ondanks de strijd die er nu even gestreden moet worden. 

Ze is het absoluut waard om voor te strijden, ik doe het, help jij haar/hun ook mee?Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 75,00
Doel: € 15.000,00
0%

Deze actie is gesloten.