Help mijn zoon met 2 maanden loon.

Help mijn zoon met 2 maanden loon. | Geld inzamelen
 
 
Werkgever van mijn zoon heeft 2 maanden geen loon betaald.

Mijn zoon Robert (26) kreeg begin dit jaar een baan bij zijn oom.

Eindelijk aan het werk na een aantal jaren in een uitkering van de gemeente. Ik zag hem helemaal opbloeien.

Een paar maanden daarna vertelde hij me dat hij elke maand achter zijn loon aan moest. Dan was er geen geld volgens zijn oom. De opdrachtgevers betaalden niet. Maar uiteindelijk kreeg hij het dan toch wel betaald. Tot de zomer. De maanden juli en augustus heeft hij geen loon gehad. Zijn oom vertelde hem dat hij nog geld moest ontvangen van de opdrachtgever? Dan zou hij hem betalen. Dit werd steeds moeilijker te geloven aangezien hij zelf wel voor vakantie naar Spanje vertrok.

We zijn nu oktober en er is nog niks betaald. Maar de rekeningen moeten wel betaald worden. Ondertussen is zijn oom gestopt met het bedrijf. Hij heeft alles verkocht en is vertrokken naar Noorwegen. Van je familie moet je het hebben. Zelf zegt hij nog steeds dat er geen geld is. De nieuwe eigenaar heeft alleen de naam overgenomen en natuurlijk niet de schulden.

Ondertussen werkt Robert bij de nieuwe eigenaar van het bedrijf. Weer met veel plezier. Alleen is er nu nog steeds het probleem van 2 maanden achterstand bij de woningcorporatie, Nuon, ziektekostenverzekering etc. We hebben vanalles geprobeerd. Uwv, gemeente maar niemand kan/wil helpen. Uwv helpt alleen bij onmacht van betaling. En dit is onwil zeggen ze. Zelf help ik hem natuurlijk waar ik kan. Maar als hardwerkende alleenstaande moeder met een uitzendcontract wat 31 oktober stopt, kan ik niet veel doen. Hij werkt hard om er weer uit te komen. Maar 2 maanden achterstand overbruggen gaat een hele tijd duren en de meeste instanties zijn niet zo geduldig.

Wie kan helpen zodat hij in ieder geval in zijn huis kan blijven wonen en zijn leven weer op de rails krijgt?

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 20,00
Doel: € 2.000,00
1%

Deze actie is gesloten.