Help mijn vrouw pijnloos leven.

Help mijn vrouw pijnloos leven. | Geld inzamelen
 
 
Help mijn vrouw naar een pijnloos leven zonder geldzorgen.

Hoeveel tegenslag kan een mens overleven?

Door een ex relatie raakte ik in financiële problemen, omdat zij stiekem financieringen had afgesloten ter waarde van 100.000 euro ten behoeve van haar bedrijf. Daar kwam nog eens 20.000 euro kosten bovenop.

Ik werkte dagelijks van 07.00 tot 22.00 binnen haar transport bedrijf, zij was thuis als huismoeder. Het leek zowel zakelijk als privé prima te gaan. Ik runde op mijn 20e al haar bedrijfje dat zij van haar vader over had genomen. Daar ging veel tijd in zitten. Ik regelde de planning en betalingen van de chauffeurs. Zij regelde Inkoop en boekhouding. Daar had ik geen inzage in, maar vertrouwde haar volkomen. 

Ik voelde mij erg gewaardeerd binnen het bedrijf, zowel bij de klanten als het personeel. Privé kreeg ik 2 zoontjes en het plaatje leek compleet.

Tot op een avond ik eerder van mijn werk thuis kwam. Tot mijn grote verbazing trof ik haar zonder kleding met een ander thuis op de bank. Dit deed mij besluiten te vertrekken naar mijn ouders en mijn relatie en werk te beëindigen.

Mijn kinderen mocht ik niet meer zien en dat is nooit meer veranderd. Het was een moeilijke periode in mijn leven. Helaas kwam er kort na het inschrijven bij mijn ouders een deurwaarder die een brief overhandigd met 100.000 euro schuld en ruim 20.000 euro aan kosten. Ook werden mijn laatste persoonlijke bezittingen in beslag genomen. Een leven wat ik niemand toewens.

Toch redelijk terneergeslagen en vertrapt heb ik de moed verzameld en ben keihard gaan werken om mijn schulden in te lossen. Ik greep de kans om met hulp van een vriend als zzp te gaan werken in de grond weg en waterbouw. 

Alles ging de goede kant op en er kwam zelfs personeel bij, die ik koste wat het kost eerlijk betaalde. Tot een klant de facturen op liet lopen en daarna zijn bedrijf falliet verklaarde om onder alle betalingen uit te komen. Zodoende liep ik weer een tegenslag van 35.000 euro op. Gelukkig was mijn personeel betaald en vonden zij snel ander werk.

Weer de moed bij elkaar genomen. Inmiddels een nieuwe vrouw ontmoet en dat was liefde op het eerste gezicht. Al snel kreeg ik 2 mooie dochters. Het bleef hard vechten om uit de schuld te komen. Het was geen luxe maar het bedrijfje ging weer de goede kant op. Het leven werd langzaam steeds mooier.

Op dat moment al 8 jaar elk dubbeltje omdraaien om uit de schuld te komen. Ik ben niet iemand die snel opgeeft toch kwam er weer een klant die me voor 25.000 opgelicht heeft. Een rechtzaak kon ik niet betalen, dus daar gingen we weer. De moed zakt je aardig in de schoenen na al die ellende, maar goed we zijn gezond dacht ik.

Tot mijn vrouw serieuze rugklachten kreeg. De pijn was ondraaglijk voor haar, dus afbetalingen naar beneden en elke cent in de pijnbestrijding van mijn vrouw. Die behandelingen zijn echt belachelijk duur, maar je laat niemand met pijn lopen tot je er alles aan hebt gedaan. Helaas moet ze onder behandeling van de gyropractor blijven en kan ik nu net de rente van mijn schuld aflossen.

Ze is pas 34 jaar en we hebben 2 Prachtige dochters. We willen nog zo graag actief bezig zijn met de kinderen en dat verdient ze ook echt. 

Ze wilt graag anoniem blijven vandaar dat ik geen namen noem. Op verzoek wil ik na een donatie het best privé doorgeven. 

Help ons alsjeblieft de moeilijke tijd achter ons te laten en naar de toekomst te kijken zonder schulden.

We hebben nog 20.500 euro nodig om uit de schuld te komen. En kan mijn vrouw haar behandeling worden voortgezet op eigen financiële middelen zonder geldzorgen. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 20.500,00
0%

Deze actie is gesloten.