Help mijn Vader Aub

Help mijn Vader Aub | Geld inzamelen
 
 
Help mijn vader die voor mij altijd klaar hebt gestaan en waar ik nu wat terug voor wilt d

Hallo beste mensen die de tijd nemen die dit te lezen. Mijn vader heeft sinds kort zware diabetes en neuropathie gekregen hij ligt soms aan veel bedradingen thuis het was altijd een man die genoot van zijn leven en nu zit hij alleen maar thuis met pijn. Ik ken de pijn ik heb van kinds af aan al diabetes een slecht hart waar ik al drie keer aan geopereerd ben en ook neuropathie ik ben er iets beter uitgekomen.

 

zijn droom nou proberen naar duitsland te gaan voor een behandeling. Maar die behandeling die kost behoorlijk duur. Hij gaat speciale electrische schokken krijgen en er worden zenuwen dood gespoten. Dit is een speciale kliniek in duitsland die daar gespecialiseerd in zijn. Maar er hangt een aardig prijskaartje aan.

 

ik hoop zo als mensen hier ons bij willen helpen en zijn brhandeling willen uitmaken het is al zwaar genoeg om je kop boven water te houden we hebben samen veel meegemaakt en hij heeft vaak en dit meen ik letterlijk mijn leven gered. Drie keer uit een hypo coma 1 keer toen verstijfde ik in het sneekermeer en zakte ik naar de bodem dit is wel het minst wat ik voor mijn grootste vriend maar vooral voor mijn vader kan beteken ik hou van me vader tot zijn dood. 

Voot mensen die niet weten wat neuropathis is 

 

Zenuwpijn of neuropathische pijn komt door beschadigingen aan het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit het perifere zenuwstelsel, de zenuwen, en het centrale zenuwstelsel, het ruggenmerg en de hersenen. Wat kan de oorzaak zijn van zenuwpijn?

 

Pijn heeft een belangrijke functie in het lichaam. Het is een waarschuwing van 'au, de thee is heet, trek je hand weg'. Bij zenuwpijn gaat dit natuurlijke alarm op het verkeerde moment of zelfs constant af.

 

Alarm

 

Je krijgt bijvoorbeeld het signaal 'heet' door, terwijl er niets aan de hand is. Een aai over je hand doet zeer. Je voelt speldenprikjes, maar er is geen speld in de buurt.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 50,00
Doel: € 2.950,00
1%

Deze actie is gesloten.