Help mijn strijd tegen overtollige huid

Help mijn strijd tegen overtollige huid | Geld inzamelen
 
 
Kunt u mij helpen om van mijn onzekerheid over mijn lichaam af te komen?

Beste Allemaal,

 

In mijn jeugd ben ik dagelijks gepest op school, na school ging ik direct naar huis omdat ik mij binnen het veiligst voelde. Ik heb veel geprobeerd om af te vallen zoals verschillende diëtisten, sportschool en allerlei soorten eet schema's, helaas heeft dit mij niet voldoende kunnen helpen of steunen. Ik had nergens zin meer in en sloot mijzelf het liefst op in mijn kamer, was veel depressief en gesloten. Na lang vechten met mijzelf heb ik de knoop doorgehakt en ben ik gaan nadenken, toen heb ik besloten om in November 2014 een maagverkleining te nemen en mij niet meer op te sluiten voor de buitenwereld.

Sinds de maagverkleining ben ik, 110kg afgevallen en super hard bezig geweest om mijn leven een positieve draai te geven, gezonder eten en bewegen en een positive-mind instelling! Mijn leven is nu 100% veranderd en ik doe nu dingen die ik nooit heb durven dromen. In mijn jeugd kon ik niet eens aan een "toekomst idee" denken, maar nu heb en kan ik dat wel! Ik ga nu met een glimlach de deur uit als ik denk aan hoe ver ik ben gekomen, maar zeker niet zonder steun van familie maar vooral mijn moeder. Ik ben nu graag actief bezig en ben ik het liefst buiten, iets wat ik in mijn jeugd nooit had gedurft. Ik ben super trots met de geweldige steun die ik heb mogen krijgen!

Maar.. Ik zit nu wel met extreem veel overtollige huid vast. Helaas ben ik 2 maal afgewezen door mijn zorgverzekeraar omdat ik niet voldoe aan hun eisen "U heeft geen onbehandelbare smetplekken", dat klopt omdat ik mijzelf verzorg.. wat moet ik dan? mijzelf pijn laten lijden om misschien in aanmerking te komen? Tijdens het zitten zit het vaak vervelend door mijn overtollige huid omdat dit elkaar "overlapt" bij de billen. Als ik T-shirts of truien wil kopen, moet ik écht rekening houden met de lengte ervan i.v.m. mijn buik die hangt laag. Ik draag niet graag T-shirts omdat ik mij er niet prettig bij voel omdat je het overtollige huid van mijn bovenarmen er onderuit ziet "hangen"en ik het gevoel heb dat iedereen daar naar kijkt. In de zomer moet ik heel erg oppassen met transpiratie bij de huidplooien, maar vooral bij de billen omdat daar alles blijft zitten en het bij warm weer doorschijnt. Dit maakt het mij ook heel ongemakkelijk en moet ik hiervoor speciale ondergoed kopen om dit zoveel mogelijk te vermijden.

Ik wil dit hoofdstuk kunnen afsluiten en het verleden 100% achter mij laten, maar helaas draag ik mijn verleden (overtollige huid) nog steeds met mij mee. Ik wil niet meer beperkt zijn in het uitzoeken van leuke kleding of banken/stoelen van leer te vermijden omdat dit de transpiratie bij mij verergert.

Wilt u mij alstublieft helpen met mijn strijd tegen het overtollige huid zodat ik mijn slechte tijden volledig achter mij kan laten?

(Extra foto's kijken is op eigen risico :) )

Elke donatie word natuurlijk super erg gewaardeerd!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
9 donaties
€ 280,00
Doel: € 20.000,00
1%