Help mijn paard naar Amerika

Help mijn paard naar Amerika | Geld inzamelen
 
 
Help mij mijn wens uit te laten komen en mijn maatje mee te nemen

3 jaar geleden heb ik een ongeluk gehad waar ik hersenletsel heb opgelopen. Sinds die tijd heb ik grootste moeite om goed mee te komen met de maatschappij. Helaas vallen mijn klachten onder de mom: "je moet er maar mee leren leven"

Dit is ook wat ik elke dag probeer te doen. Afgelopen jaar heb ik de kans gekregen om naar Maine (amerika) te gaan. Ik verbleef daar een maand en tot mij verbazing had ik veel minder klachten en kon ik veel beter meekomen met het dagelijkse leven. Ik kon weer dingen doen die ik al een lange tijd niet had gedaan.
Om de proef op de soms te nemen ben ik nog een keer terug gegaan om te kijken of het verschil weer aanwezig was. Dit vooral omdat ik zodra ik terug kwam in Nederland weer een hoop klachten kreeg. Ook mijn tweede bezoek bracht mij een hoop rust. Mijn leven daar is stuk leefbaarder doordat het leven daar een stuk minder druk oplevert, Hierdoor kan ik daar het werk kan uitoefenen wat je hier nagenoeg niet kan.

Daarnaast heb ik de liefde van mijn leven gevonden in Maine, iemand die mij helpt met mijn situatie en er voor me is, zelfs nu hij aan de andere kant van de wereld zit. Dit heeft mij de moed gegeven om de beslissing te kunnen maken.

Ik voel me thuis daar in Maine en omdat ook mijn gezondheid daar vooruit gaat heb ik de wens om daar heen te kunnen emigreren. Echter ga ik niet verhuizen zonder dat mijn maatje, mijn paard met mij mee kan. Hij is al sinds kleins af aan bij mij en ik zal er alles aan doen om hem mee te nemen naar Maine. Hem verhuizen is helaas een flink bedrag en met een net opstartend bedrijf is het meer dan ik op dit moment heb.

Ik hoop dat mensen bereid zijn te helpen mijn wens te laten uitkomen. Ik weet dat mijn paard mijn verantwoordelijkheid is maar als mensen mij met kleine bijdragen kunnen helpen zou dit mij echt heel veel helpen.

Please, help mijn wens uit te laten komen

suzanne Geers
04-07-2018

Eerste 2000 euro is binnen! Dat geeft mij hoop dat het goed komt!

 


suzanne Geers
21-06-2018

Super bedankt voor de donaties^^ alle kleine beetjes helpen mij enorm! Ik ben onwijs dankbaar voor de mensen die iets willen bijdrage.


14 donaties
€ 270,00
Doel: € 2.000,00
13%

Deze actie is gesloten.