Help mijn ouders hun dromen waarmaken!

Help mijn ouders hun dromen waarmaken! | Geld inzamelen
 
 
Laat de droom van mijn ouders om een opvanghuis op te richten uitkomen!

Mijn ouders hebben al jaren lang een droom. Een droom om vrouwen die door mensenhandel in de prostitutie terecht zijn gekomen een veilige plek te bieden. Sinds 1 september hebben zij samen met drie anderen de stichting 'bridge to connect' opgericht. Vanuit deze stichting zijn zij druk bezig om een woning te vinden waar zij vrouwen kunnen opvangen. Op dit moment hebben zij een pand op het oog, waarvan de eigenaar ook ontzettend enthousiast is over de plannen die mijn ouders hebben met het pand. Als er voldoende geld is, kunnen ze vanaf 1 april 2018 deze locatie geschikt maken voor de opvang van de eerste vrouwen.

Het geld is er nog niet, maar de eigenaar wil mijn ouders en de mede oprichters tegemoet komen. De eigenaar heeft er vertrouwen in dat als mijn ouders binnen 4 weken (dus vòòr 12 november a.s.) 250.000 euro hebben, de rest er ook zal komen.

Naast het geld voor het pand is er geld nodig voor de opvang zelf, omdat de financiering slechts deel door subsidies en fondsen wordt gewaarborgd.

Ik geloof dat deze droom van mijn ouders zal uitkomen, maar daar hebben ze jullie allemaal voor nodig. Alle kleine beetjes helpen om dichterbij deze droom te komen, en te kunnen starten in het pand dat ze op het oog hebben.

Wie helpt mijn ouders mee en helpt mee deze afschuwelijke manier van moderne slavernij te bestrijden?Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
5 donaties
€ 175,00

Deze actie is gesloten.