Help mijn oma is opgelicht 90 jaar | Geld inzamelen
 
 

Help mijn oma is opgelicht 90 jaar

Mijn oma is opgelicht door 2 zogenaamde ING medewerkers in haar eigen huis!!

Mijn lieve oma is opgelicht door 2 zogenaamde ING medewerkers in haar eigen huis...

Al haar spaarcentjes voor een nieuwe woning in een paar minuten weg.. en mijn oma is nogal een pittige tante maar ze hebben het zo weten te draaien dat ook jij en ik er in zouden kunnen trappen!

Ze werd gebeld door een medewerker van ING met het verhaal dat er in Rotterdam 4200 euro van haar rekening was afgeschreven waarop mijn oma zei dat dat helemaal niet kon, die man vroeg of misschien haar pinpas was gestolen maar dat was ook niet zo "ik kan wel even iemand langs sturen mevrouw die samen met u kan meekijken op uw computer en misschien is het toch verstandig om uw pinpas te blokkeren en dan kunt u diezelfde middag nog een nieuwe pinpas halen!" 
Mijn oma is daar volledig ingetrapt en 'toevallig' was daar ook een collega in de buurt. Eigenlijk toen ze haar belde met de vraag hadden ze haar al waar ze haar wilde hebben want ze was natuurlijk behoorlijk gestresst.

Uiteidenlijk stond daar dus zijn collega aan de deur en hij had zelfs een pas om zichzelf te identificeren als een ING medewerker, ondertussen wilde mijn oma graag haar zoon bellen want die regelede altijd alles qua geldzaken, waarop die man antwoorde "dat doe ik wel voor u mevrouw ik heb hier uw gegevens" omdat ze dus tegelijkertijd aan de telefoon moest blijven en de man achter haar computee aan het helpen was zag ze niet alles wat er gebeurde want ze was ook enorm in de stress en vermoedelijk hebben ze toen haar pinlimiet verhoogd zonder dat zij het door heeft gehad. Toen de man om een schaar vroeg om de pinpas door te knippen hebben ze snel de batterijen uit haar telefoon gehaald want inmiddels had ze met de man aan de telefoon al opgehangen want die had alles al wat hij moest hebben... toen hebben ze een pinpas doorgeknipt en mijn oma dacht dat dat haar pinpas was. 
Uiteindelijk toen ze de man had uitgelaten en ze terug kwam zag ze de doorgeknipte pinpas niet meer liggen en begonnen de alarmbellen te rinkelen. Ze wilde natuurlijk mijn oom bellen maar dat kon niet want de batterijen waren er uit.. gelukkig had ze boven nog een telefoon en heeft mijn oom snel de ING gebeld maar die mevrouw was allemaal vragen aan het stellen en tegelijkertijd waren die mannen dus aan het pinnen want op het moment dat die mevrouw de pas wilde blokkeren werd het afgeschreven. Zou de ING nergens van willen beschuldigen maar als ze sneller hadden gehandeld was het misschien nog te voorkomen. 
Uiteindelijk na dit allemaal heeft de ING hun pinlimiet verhoogd naar 4 uur i.p.v. 15 minuten.

Dat deze jongens nog kunnen slapen savonds...

Mijn oma voelt zich stom, en ontzettend verdrietig ik hoop dat ze nu beter oplet! 
Gelukkig gaat ze alsnog verhuizen, maar nu kan ze iets minder leuke meubels kopen dan ze in gedachte had. 

Ik hoop zo via deze weg misschien mijn oma te kunnen helpen met weer een beetje een begin!

Voel je niet verplicht als je alleen al dit verhaal kunt delen wie weet maken we weer meerdere mensen bewust voor wat voor zielige mensen er rond lopen!!!

Groetjes, Sannah van Gemert ❤️



Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.








 

Laat een reactie achter

98 donaties
€ 1.145,00
Doel: € 10.000,00
11% / 143 dagen te gaan

Deze actie is gesloten.