Help mijn moeder opnieuw beginnen

Help mijn moeder opnieuw beginnen | Geld inzamelen
 
 
Mijn moeder verdient na jaren van ellende een nieuwe start

Mijn moeder is 26 jaar geleden na een scheiding van mijn vader opnieuw getrouwd met een man. Ze hebben de eerste jaren van hun huwelijk een fijne tijd gehad en ze hielden veel van elkaar.

Helaas is haar man psychisch ziek geworden en is hun huwelijk in zwaar weer beland.

Vanwege privacy redenen kan ik hier niet op in gaan, maar het zijn hele zware tijden geweest voor mijn moeder. Tijden waarin zij zichzelf keer op keer op de laatste plaats heeft gezet. 

Altijd stond ze voor mij, mijn broer, haar stiefkinderen en haar kleinkinderen en vrienden klaar. Makkelijk was het zeker niet om van een samengevoegd gezin een eenheid te krijgen. Maar ze heeft het nooit opgegeven.  Ondanks soms ontbrekende financiële middelen maakte ze van niets, iets om toch een paasontbijt te kunnen geven voor ons gezin.

Fysiek is ze al enige jaren niet meer in staat om een betaalde baan uit te voeren.  Maar desondanks wil ze zich heel graag nuttig maken voor de maatschappij en deed ze veel vrijwilligerswerk.

Mijn moeder heeft 3 weken geleden  besloten om te gaan scheiden en heeft gelukkig nu al een ander huisje en de scheiding is aangevraagd.

Ze heeft 3 mooie hondjes waar ze nu momenteel nog veel geluk uit haalt en de kracht om door te gaan. 

Ze krijgt eind april een nieuwe knie en moet dan 3 weken in een verzorgingstehuis.  Tijdens die 3 weken zuilen de honden naar een oppas moeten. Iets wat Veel geld kost dat ze dus ook niet heeft. 

Helaas neemt ze een schuld mee uit haar huwelijk, gezien haar inkomen en het feit dat ze net buiten elke subsidie regeling valt blijft er van haar salaris niks tot bijna niks over.

Wij helpen haar om haar leven weer op de rit te krijgen, maar we zouden heel graag de schuld kwijt willen. Zodat ze met een schone lei kan beginnen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
13 donaties
€ 260,00
Doel: € 20.000,00
1%

Deze actie is gesloten.