Help mijn moeder haar behandeling voort te zetten

Help mijn moeder haar behandeling voort te zetten | Geld inzamelen
 
 
Help mijn moeder met haar strijd tegen kanker. Gun haar een kans om te leven.

Mijn lieve moeder Inge, een 52 jarige vrouw en moeder van vier kinderen en oma van vier kleinkinderen. Ze lijdt aan een agressieve vorm van darmkanker en wordt momenteel behandeld in de kliniek An Oasis of Healing in Arizona.

Ongeveer een half jaar geleden ging mijn moeder voor een controle naar de dokter omdat ze stekende pijn had in haar buik. De dokter, die het onderzoek uitvoerde, constateerde een agressieve tumor onderin het laatste deel van de darm. Na veel beproevingen via de medische weg heeft mijn moeder ervoor gekozen om niet met giftige en chemische geneeswijzen, maar met bewezen alternatieve geneeswijzen het pad te vervolgen, omdat dit haar een betere kans geeft om deze enorm pijnlijke en zware strijd te overleven.
Meteen na de diagnose is mijn moeder geheel overgegaan op een Alkalisch dieet, met alleen groentesappen, noten, enige vissoorten en zoete aardappelen.
Ook is zij meteen het traject gestart met cannabis olie om zo het protocol te volgen van Rick Simpson. Zij heeft hier baat bij omdat het de pijn verzacht en het haar helpt met slapen. Helaas is de tumor zo agressief dat er geen genezing is opgetreden middels dit protocol. Verder doet ze het Liposomale Vitamine C protocol, waardoor het lichaam zuurstofrijk wordt gemaakt zodat de tumor niet kan groeien.

Het is een afmattende ziekte en mijn moeder weegt momenteel 46 kilo.
Ze is in contact gekomen met de kliniek An Oasis for Healing in Arizona VS wat haar enige kans is om deze strijd te overwinnen. Door opname in deze kliniek krijgt zij de intensieve behandelingen, die ze zo hard nodig heeft om deze enorme moeilijke en pijnlijke strijd in haar eentje achter zich te laten en te GENEZEN!

Er is een fundraising evenement gehouden op Curaçao. In Nederland hebben kinderen en kleinkinderen heel erg hun best gedaan om genoeg geld op te halen voor haar behandeling. Maar helaas is het niet genoeg.

Maandag 26 februari 2018 is mijn moeder naar Arizona gevlogen om haar behandeling te starten in de hoop dat er intussen genoeg donaties binnen komen zodat zij de hele behandeling kan doorlopen. Als de volledige behandeling niet gegeven kan worden dan zal mijn moeder er waarschijnlijk over 4 of 5 weken niet meer zijn. Wij willen dit niet laten gebeuren en om deze reden hebben we deze doneer actie opgezet. Elke euro is er 1 die goed besteed zal worden!!

Daarom vragen we jullie om te helpen door een bijdrage te doneren.
Gun haar een kans om moeder en oma te kunnen zijn en blijven voor een lange tijd!!

Mijn moeder heeft altijd klaar gestaan voor anderen en heeft eigenhandig een opleidingsproject voor kansloze jongeren in Curacao opgezet, zodat zij weer een toekomst hebben. Ook heeft zij een jaar geleden eindelijk de man ontmoet die haar spirit weer laat schijnen, helaas wordt hun geluk nu enorm op de proef gesteld.
We gunnen haar zo dat ze weer mooie momenten mag beleven en dat ze mag blijven genieten van haar dierbare kinderen, kleinkinderen en vriend en dan eindelijk weer mag stralen!

Ze wordt zwaar op de proef gesteld door het gevecht dat ze heeft met een kwaadaardige en agressieve vorm van darmkanker! Zij heeft nog zoveel om voor te leven en ik vraag jullie:

Gun haar alstublieft die kans en help ons alstublieft!

 

Update: 28-03-2018

Mijn moeder zit momenteel al een aantal weken in Arizona waar zij behandeld wordt. De behandeling bestaat uit Vitamine C concentraten, B17 oftewel abrikozenpit laetrile, curcuma/ knoflook gerijpt en licorice. Dit komt allemaal via een infuus direct in het bloed. De maag wordt zo ontzien van de hoge concentraties en met bloedopname is er een directe werking voor de tumor die zich geheel onderin de darm bevindt.
Ze krijgt lymfe drainage met als doel de lymfe schoon te maken van de afvalstoffen van de tumor. Ook krijgt zij Magneet therapie, Ozon therapie, Artemisinine en een cocktail van Insulated Potentiated Botanicals.
Insulated Potentiated Therapie rekent af met de vervelende bijwerkingen van een chemotherapie, deze kunnen worden voorkomen door middel van een lage dosis chemotherapie of een natuurlijke chemotherapie. De Insuline potentiëring therapie is een hele milde variant van de standaard chemotherapie zonder de meeste bijwerkingen.
Daarnaast krijgt mijn moeder koffie, Himalayazout en probiotica klysma's die de lever schoonmaken en baking soda. Ze moet in de Ultra Red Sauna zodat ook de hitte de tumor kan bestrijden. Ze leeft op Living Food, dat zijn ontkiemende zaden waar veel enzymen inzitten, en volgt een waterdieet. Ze wordt goed in de gaten gehouden en haar bloed wordt dagelijks afgenomen.

Mijn moeder heeft er nu bijna 4 weken opzitten in de kliniek, na deze 4 weken zijn er geen financiële middelen meer om de geplande behandeling van ongeveer 8 weken te kunnen voortzetten. Er zit vooruitgang in de gezondheid van mijn moeder, er zijn geen uitzaaiingen en het gaat de goede kant op. Het zou het mooiste geschenk zijn als mijn moeder kan laten zien dat genezing vanuit de natuur haalbaar is. Alle donaties zijn nog steeds meer dan welkom en worden direct besteed aan de behandeling van mijn moeder.

Mijn moeder wil iedereen die gedoneerd heeft of nog gaat doneren via deze weg bedanken. Ze is iedereen enorm dankbaar voor de bemoedigende woorden, lieve berichtjes en de acties die gedaan worden. Het geeft haar de kracht om te bewijzen dat ze beter kan worden!!
Ze hoopt dat de mensen in hun eigen leven ook een blijk van haar waardering zullen ontvangen voor hun teken van liefde, ze is enorm dankbaar!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
25 donaties
€ 730,00
Doel: € 30.000,00
2%

Deze actie is gesloten.