Help mijn mama kanker te overleven!

Help mijn mama kanker te overleven! | Geld inzamelen
 
 
Kanker

Ik ben Arsam en ben 4 jaar. Ik heb een broer van 10 jaar en een zus van 14 jaar.

10 jaar geleden is bij mijn mama, die nu 41 jaar is, borstkanker geconstateerd. Van de specialist kreeg zij het bericht dat er uitgezaaide kankercellen door haar lichaam waren gaan reizen en zich hadden genesteld in haar borst en lymfeklieren. De enige manier om mijn mama te kunnen helpen was een operatie om de besmette lymfeklieren en borst te verwijderen. Daarna heeft zij meerdere chemokuren gehad. Samen met mijn familie kreeg zij weer vertrouwen in het leven en konden we eindelijk blij zijn dat het iets beter ging met mama. Helaas hebben we in november 2018 opnieuw het bericht gekregen dat zich weer een aantal tumoren hadden genesteld in het lichaam in o.a. hoofdhals, lymfeklieren en onder de longen. Hierdoor heeft mama ook een klaplong. Doordat er in 2018 financieel niet genoeg ruimte was om opnieuw chemotherapie en medicatie te starten, heeft mijn familie gezocht naar een ayurvedische behandeling bij een kankerspecialist. Hier heeft mijn mama zich 11 maanden laten behandelen, maar helaas slaat de medicatie niet goed aan en gaat het steeds slechter met haar.

Mijn familie heeft zich verdiept in andere mogelijkheden om mama van deze vreselijke ziekte te genezen. In Delhi hebben wij een kankerspecialist gevonden die heeft aangegeven mama’s levensduur met 30 a 40 % te kunnen rekken als zij Immunotherapie (dedentric cell therapy) krijgt. Deze behandeling kan een tumor afremmen en kan het leven verlengen. Doordat mama in een slechte situatie verkeerd is geadviseerd zo spoedig mogelijk (liefst per direct) te starten met de behandelingen. De kosten voor deze therapie zijn gemiddeld zo’n 30.000 euro.

We wonen in India en mijn papa werkt samen met mijn familie al ruim 10 jaar keihard om de chemokuren en andere medische onderzoeken en middelen voor mijn mama te kunnen betalen. Tot nu toe hebben we 18000 euro voor de operatie betaald, voor de chemo’s
1500 euro per behandeling en zijn er ook veel kosten voor medicijnen en vervoer gemaakt. We hebben ons huis verkocht, mama heeft al haar sieraden en waardevolle spullen verkocht om de behandelingen te kunnen betalen. Er is nu geen geld meer over om de Immunotherapie te betalen.

Door deze omstandigheden hebben wij als kinderen iets minder dan een gemiddeld kind gekregen, maar het mooiste wat wij nog hebben is onze moeder. Mijn mama is een vechter en geeft nooit op, maar wij zijn bang dat mama dood gaat. We zijn nog veel te jong om zonder haar verder te kunnen leven.

Mijn tante woont in Nederland en heeft beloofd om mee te zoeken naar mogelijkheden om ons te kunnen helpen. Door middel van crowdfunding helpt mijn tante ons om geld in te zamelen.
Namens de hele familie wil ik jullie vragen onze mama, dochter, zus, schoonzus en tante te helpen bij deze doneeractie, zodat mijn familie maar vooral wij als kinderen nog zoveel langer van haar mogen genieten.

We willen jullie vragen om dit bericht zoveel mogelijk te delen met familie, vrienden en kennissen. Indien er behoefte is om de medische documenten in te zien, dan kunt u contact opnemen via helpmijnmama@hotmail.com

Alle beetjes helpen, al is het maar 1 euro. Het is ook mogelijk direct te doneren, neem hiervoor contact op met helpmijnmama@hotmail.com

Iedereen die mama een warm hart toedraagt alvast heel veel dank!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
22 donaties
€ 325,00
Doel: € 30.000,00
1%