Help mijn Kinderen

Help mijn Kinderen | Geld inzamelen
 
 
Maar ik had nog zoveel van papa, willen leren nu moet ik afscheid nemen.

Dag familie, vrienden, kennissen en alle andere mensen die dit lezen.

Naar een onstuimig verleden, waar negativiteit een grote rol heeft gespeeld. Dit door het metaal zwak welbevinden van mijn ex Wilko de Klerk, de vader van mijn kinderen de Opa van mijn kleinkinderen. Heeft Wilko besloten dat hij dit leven niet meer heeft aangekund.

Mijn kinderen zijn door het onstuimige verleden waarin Wilko zich bevond, veelal opgegroeid zonder vader. Wilko kon het niet, hij was niet in staat om de "perfecte" vader te zijn, maar hij was er wel. Hij was een leuke opa en hij deed dan ook zijn best waar hij kon.

Door zijn ups en dows, wisten mijn kinderen niet zo goed wat ze aan hem hadden, de hoop op een sterke vader band is er echter wel altijd geweest, maar nooit (echt) gekomen. Mijn zoon zei gisteren "maar ik wil nog zoveel van papa leren" hij begrijpt het niet, "waarom heeft papa mij niet gebeld" Dan had ik er voor hem kunnen zijn, "heb ik iets fout gedaan? was ik niet goed voor hem? "heb ik mij verkeerd gedragen" ..

Nu Wilko deze keuze heeft gemaakt, blijven de vragen ronddwalen in hun gedachten, een waardig afscheid zou dit kunnen verzachten. Eerder had Wilko altijd een uitvaartverzekering, Wilko is in bewind gekomen en op de één of andere spookachtige manier, heeft bewind de verzekering niet door betaald en is de verzekering gestopt, waardoor mijn kinderen nu geen waardig afscheid zouden kunnen nemen van hun vader, terwijl ze dit zo verdienen. Het geeft me veel angst en verdriet te weten dat dit niet zou kunnen gebeuren, het verdriet, onbegrip en machteloosheid van mijn kinderen is zo groot.. Hij en zij verdienen een laatste afscheid op een manier wat hun psychisch kunnen accepteren en relativeren.

Willen jullie ons helpen om Wilko, mijn kinderen en zijn ouders een waardig afscheid te kunnen geven. Doneer dan alstublieft, alvast heel erg bedankt. 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
44 donaties
€ 2.200,00
Doel: € 3.000,00
73%

Deze actie is gesloten.