Help mijn geboorte eiland Lombok

Help mijn geboorte eiland Lombok | Geld inzamelen
 
 
Help ons om zoveel mogelijk slachtoffers te helpen

Hallo Allemaal,

Ik ben Ida Ayu Ketut Wati en geboren in Lombok eiland. Zoals jullie hebben gehoord en gezien op het nieuws op tv, radio en social media eiland Lombok is getroffen door een zware aardbevingen. Er zijn veel slachtoffers gevallen. Mensen zijn hun huis en bezittingen kwijt. Lombok eiland is mijn geboorte eiland. Mijn ouders, broers, zus en alle andere familie leden, vrienden en kennissen wonen in Lombok daarom wil ik graag iets doen voor deze mensen. Om dit mogelijk te maken heb ik jullie hulp nodig. Alle kleine bijdragen zijn altijd welkom. Alle kleine beetjes helpen ❤🙏. Wij gaan op 16 september 2018 naar Lombok en gaan zoveel mogelijk de slachtoffers proberen te helpen (medicijnen, noodzakelijke levensbehoeften) en natuurlijk mijn familie ontmoeten. Daarom start ik deze actie. 

Ik kan niet goed schrijven maar diep uit mijn hart wil ik graag jullie bedanken

TERIMA KASIH BANYAK 

met vriendelijke groeten

Ida Ayu Franken-Wati

Ida Ayu Ketut Franken Wati
20-09-2018

Hallo Allemaal,

Gisteren middag waren wij druk bezig met spullen besteld zoals rijst, noedels, eieren, water, olie en drankjes voor de kinderen. Wij gaan aankomende zaterdag op 22-09-2018 naar noord Lombok.

Morgen gaan wij ook kleren voor de kinderen bij locale markt kopen. Aankomende weken gaan wij ook naar meerdere locaties bezoeken.

Wij hebben alle spullen echt bij locale winkels uit mijn dorp gekocht. Ze zijn super blij mee met ons actie. Wij hebben toch 2 kanten geholpen locale economie en de slachtoffers. Dit is alle beste actie die wij kunnen doen voor mensen op Lombok.

Via deze weg willen wij jullie allemaal nog bedanken en jullie allemaal mogen echt trots op jullie zelf ❤🙏 

Wie goed doet goed ontmoet 

TERIMA KASIH BANYAK

Groetjes xx

uit Lombok eiland

 


31 donaties
€ 592,00
Doel: € 1.500,00
39%

Deze actie is gesloten.