Help mijn familieband terug te krijgen!

Help mijn familieband terug te krijgen! | Geld inzamelen
 
 
Na een zware jeugd en uithuisplaatsing wil ik graag mijn familie terugkrijgen

Ik ben Bart, 20 jaar oud en woon sinds mijn 8e levensjaar uit huis, omdat er destijd autisme bij mij is geconstateerd. Hierdoor heb ik veel in groepen gewoond en sinds die tijd nooit meer thuis.

Helaas heb ik geen 'normale' jeugd gehad zoals veel leeftijdsgenoten dat wel hebben gehad en heb ik ruim 12 jaar mijn familie moeten missen.
Nu ik op mijn 20e begeleid woon in een flat en redelijk zelfstandig geworden ben zou ik dolgraag geld op willen halen om het gehele gezin te verrassen door een familiereis te kunnen realiseren. Hierdoor hoop ik alsnog een goede band met mijn familie terug te krijgen en de tijd van mijn jeugd terug te winnen samen.

Financieel kan ik deze wens helaas niet zelf in vervulling laten gaan omdat ik niet-vrijwillig alle kosten zelf heb moeten betalen. Denk hierbij aan huur van de woningen, eten, schoolgeld en andere vaste kosten.

 

Indien mensen dit als een mooi doel zien en hun steentje bij zouden willen dragen zou dat helemaal geweldig zijn! Uiteraard wil ik indien dat gewenst is graag meer informatie geven aan de mensen die dat willenEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 1.000,00
1%

Deze actie is gesloten.