Help mijn droom waar te maken juni 2017

Help mijn droom waar te maken juni 2017 | Geld inzamelen
 
 
Help mee om mijn droom waar te maken

 A dream come true . Ik ben geselecteerd om mee te mogen doen bij de missverkiezing universal  grand sea 2017 in Bulgarije.  Van maandag 19 juni tot zondag 25 juni 2017 zal de miss en mister verkiezing plaats vinden. Ik ben enor blij en trots. Als klein meisje keek ik met mijn moeder op tv naar de Missverkiezingen. Ik genoot enorm en zei altijd... ooit zou ik daar willen staan. En dat moment is aangebroken.  Maar om daarheen te kunnen heb ik jullie hulp hard nodig. Ik heb namelijk  €800 nodig. Wat zit in die €800, vlucht, jurk, eten en drinken. 

Wat houdt  Miss grand sea 2017 in , dit is een Internationale verkiezing die voor alle landen ter wereld is. Daarom grand Sea. Er zijn in totaal 7. En elk jaar hebben ze een thema. Vorig jaar was dat love is love. Dit jaar is het thema beauty with a purpose.

Daarom heb ik hard jullie hulp nodig om mijn droom werkelijk te maken. Hebben jullie vragen stel ze gerust of aan mijn  National director genaamd  Monique Joghi.  Voor meer informatie over de missverkiezing in Bulgarije  kunnen jullie  op http://www.mmseabg.com

Groetjes, Esmeralda en jullie hulp wordt enorm gewaardeerd. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 40,00
Doel: € 800,00
5%

Deze actie is gesloten.