help mijn broertje zodat hij de medichezorg krijg

help mijn broertje zodat hij de medichezorg krijg | Geld inzamelen
 
 
Voor medische behandelingen voor mijn broertje van 11 probeer ik geld in te zamelen

ik probeer geld in te zamelen voor de medische behandelingen van mijn broertje van 11 jaar 

En op deze manier mijn moeder te helpen mijn broertje de zorg te geven die hij nodig heb.

Mijn broertje kan sinds een week niet meer lopen zodra hij op wil staan zak die als een zak aardappelen op de grond.

Nu blijkt dat mijn broertje naar een podoloog moet en dat zijn lymfklieren in zijn benen het vocht niet meer verwerken en daardoor dus ook al zijn gewrichten ontstoken zijn.

Ook praat mijn broertje ontzettend onduidelijk waardoor hij naar een logopedist moest die hem weer door stuurde naar de orthodontist omdat het slechte praten van mijn broertje door zijn gebit komt die heel erg naar voren staat.

Nu blijkt dat sinds januari 2017 al de behandelingen zoals orthodontie  en podolochie uit het basis pakket van de verzekering zijn gehaald. Enkel de eerste 9 behandelingen van de fysiotherapeut worden vergoed.

Mijn moeder heeft simpel weg niet de financiële middelen om mijn broertje zijn behandelingen te betalen , wat haar hart breek omdat mijn broertje zoveel pijn heeft van zijn benen , en het gepest over zijn gebit.

Nu hebben we alle mogelijke wegen gezocht bijzondere bijstand word ook sinds januari 2017 niet meer verleend aan dit soort zaken.

En overal waar we aankloppen valt ze net buiten de boot of word de deur dicht gesmeten.

Het gaat me aan mijn hart om mijn moeder en vooral mijn broertje zo te zien.

Zeker omdat mijn moeder altijd een hard werkende vrouw is geweest voor alles voor al haar kinderen over heb, en niet alleen voor haar kinderen.

Toen zij een paar jaar geleden werd gediagnosticeerd met spierdystrofie waar door ze nergens meer word aangenomen , staat ze dag en nacht klaar voor heel de wereld.

Zo werk ze der eigen uit de naat en is ze bij  een stichting geheel op vrijwilligers basis aan het werk gegaan en sinds vorig jaar in het bestuur gestapt om mensen in nood te helpen om huis uitzettingen te voorkomen mensen te helpen met belasting aangifte en papier werk enzo enzo 

Ze doet alles voor een iedereen en dat juist zij der eigen zoontje niet kan helpen van de pijn af te komen zowel lichamelijk als geestelijk doet haar zoveel verdriet 

Waardoor ik nu besloten heb mijn moeder en broertje te willen helpen.

ik hoop het op deze manier te doen en dat als we op het streef bedrag zitten zodat we de behandeling van de orthodontisten wat de tandarts op 5000 euro schat in totaal en de behandelingen van de podoloog en fysiotherapeut  kunnen gaan starten heel de reis van mijn lieve broertje vast te leggen en jullie uiteraard op de hoogte te houden.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
10 donaties
€ 190,00
Doel: € 8.000,00
2%

Deze actie is gesloten.