Help mijn broer

Help mijn broer | Geld inzamelen
 
 
Mijn broer is ongeneeslijk ziek en de medische kosten kunnen we niet betalen.

Lieve mensen, 

Ik ben Anju Ramcharan, de zus van de heer Mahinderpersad Ramcharan. Hij is 37 jaar en heeft kanker en is ongeneeslijk ziek. De kanker is uitgezaaid naar zijn longen.. De primaire kankertumoren zitten aan zijn rechterknie waardoor hij niet kan lopen. Sinds oktober 2017 wordt hij behandeld in het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Hij heeft medische kosten van ongeveer €23.000. Zijn levensverwachting is erg kort. Hij kan elk moment komen te overlijden. 

Zijn wens is het schuld die hij heeft bij het ziekenhuis te betalen en mocht hij komen te overlijden is zijn wens zijn lichaam te patriëren naar Suriname. We hebben een oude/zieke moeder in Suriname die graag afscheid van hem wil nemen. Vanwege haar gezondheid kunnen we haar niet naar Nederland halen. Ook de rest van de familie woont in Suriname. Zo een patriëring kost ongeveer 15.000 euro.

Wij hebben de stichting "HelpdeMens" opgericht met als doel de medische kosten van mijn broertje te ondervangen. Daarnaast willen wij mensen die in Suriname wonen en de ziekte kanker hebben helpen indien zij de kosten niet kunnen betalen. 

Wij hebben uw hulp heel hard nodig om mijn broertje dichter bij zijn doel/wens te laten komen.  Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
21 donaties
€ 1.305,00

Deze actie is gesloten.