Help mijn broer terug naar Nederland

Help mijn broer terug naar Nederland | Geld inzamelen
 
 
wie helpt mijn broer terug naar Nederland

Beste mensen,

Mijn broer Vincent vertrok 2 jaar geleden naar de Filipijnen. Hij ging zijn droom achterna en koos voor de liefde van zijn leven.

Helaas was het geen echte liefde en raakte hij alles kwijt. Omdat mijn broer niet altijd gevolgen kan inschatten en ook geen geld meer had is zijn visum overstayed ofwel verlopen. Daardoor is hij nu illegaal geraakt.

 

Nadat wij eindelijk weer met Vincent in contact zijn gekomen via facebook (hij leefde op straat omdat hij alles is kwijt geraakt) zijn wij op afstand hem aan het helpen veilig terug te keren. Dit speelt al vanaf begin januari 2018.

In de Filipijnen is een niet verlengd visum een overtreding van de wet. Ik praat echter niet goed dat mijn broer zijn visum niet heeft verlengd maar wil hierbij wel melden dat het voor sommige mensen lastig is in te schatten wat het gevolg kan zijn.

Dagelijks zijn wij in contact met de ambassade en imigratiedienst. Veel medewerking krijgen we niet. Geld maakt niet gelukkig maar ondertussen ben ik erachter dat het wel erg handig is. Als wij een boete betalen die tussen de 1000,- en 5000,- Euro zal liggen is er ineens meer medewerking mogelijk. Daarnaast willen wij er heen vliegen en hem helpen. Gebeurd dit niet dan is de kans groot dat hij de gevangenis in gaat en dat gun je niemand op basis van deze overtreding. 

Wie helpt mij mijn broer terug te krijgen naar Nederland.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 5.000,00
0%

Deze actie is gesloten.