Help mij weer mobiel te krijgen.. | Geld inzamelen
 
 

Help mij weer mobiel te krijgen..

33 jaar en ernstig ziek.. de wereld op zijn kop. Help mij mobiel te krijgen.

Mijn naam is Michael Walbeek, 33 jaar en wonend in Zaltbommel.

Helaas ben ik vorig jaar getroffen door een hardnekkige auto-immuunziekte waardoor mijn leven op zijn kop is komen te staan. Door deze ziekte vallen mijn organen en zenuwen langzaam uit waardoor ik rolstoelafhankelijk ben geworden en niet meer kan eten of drinken door een volledige maagverlamming. Dit heeft alles in mijn leven veranderd, van een jonge man die volop in het leven stond naar een zieke man die weinig meer kan. Ik ben volledig afhankelijk van andere en slaap meer per dag dan dat ik wakker ben en dat als je net getrouwd ben met een geweldige vrouw en bezig was met de toekomst. 

Door de ziekte heb ik geen kracht meer in mijn benen, waardoor ik volledig afhankelijk ben van een rolstoel. kracht in mijn armen heb ik te weinig waardoor het voor mij onmogelijk is om zelfstandig een rolstoel voort te bewegen. Door deze ziekte ben ik helaas ook mijn baan kwijt geraakt en zal ik volledig afgekeurd gaan worden waardoor we er financieel hard op achteruit zijn gegaan. Hierdoor ben ik zelf niet in de mogelijkheid om een scootmobiel aan te schaffen. Een scootmobiel krijgt mij weer mobiel. Ik kan zelfstandig de deur uit en ben niet afhankelijk van mijn vrouw, familie en vrienden.

Ik heb nu tijdelijk een scootmobiel van de gemeente maar helaas zal ik een extra rolstoel nodig hebben zodat ik binnen en buiten mijzelf in een rolstoel kan voortbewegen. Hierdoor komt dan helaas de scoot mobiel te vervallen. Omdat deze dan begrijpelijk buiten de verstekking valt omdat ik dan al 2 aangepaste rolstoelen heb voor in en rond huis. Het belangrijkste voor ons is natuurlijk de rolstoelen maar om weer wat verder te kunnen zou een scoot mobiel zo enorm fijn zijn.

Ik vindt de scoot mobiel enorm fijn.maar de vaste rolstoel voor binnen gaat voor. En de gemeente kan begrijpelijk geen dubbele verstrekking geven. Vandaar dat ik jullie vraag om hulp. Alle kleine beetjes helpen mij om weer de deur uit te krijgen. Ik wil jullie op voorhand bedanken voor de tijd en moeite die jullie doen om dit te lezen en evt een donatie. Mijn dank is groot

 

Liefs,Michael WalbeekEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

103 donaties
€ 2.865,00
Doel: € 4.000,00
71%

Deze actie is gesloten.