Help mij van mijn restschuld af!

Help mij van mijn restschuld af! | Geld inzamelen
 
 
Help mij met de afkoopsom! Ik wil na echtscheiding weer vooruit met mijn 3 kids.

Lieve mensen,

 

Mijn motto is "Always believe that something wonderful is about to happen" dan zul je zien dat het gaat gebeuren! Daarom wil ik graag mijn persoonlijke situatie met je te delen.

Ruim vier jaar geleden ben ik, moeder van 3 jonge kinderen gescheiden, met hulp van SHG (Steunpunt huiselijk geweld). Ik moest een periode met de kinderen onderduiken, omdat het voor ons niet meer veilig was. 

Ik had een goedlopend eigen bedrijf. De hypothekbank dwong mij echter na de scheiding ons huis te verkopen. Door de slechte huizenmarkt op dat moment, stond de woning diep onder water. De hypotheekbank bepaalde dat het voor een laag bedrag verkocht moest worden. Ik heb daardoor een schuld van meer dan 100.000 euro. 

IK kwam terecht bij de schuldhulpverlening van de gemeente. Jarenlang hebben ze geprobeerd om met de hypotheekbank tot een overeenkomst te komen. Maar dat is nooit gelukt. De bank eistte dat ik de totale schuld zou overmaken. De gemeente kon niets meer voor mij doen. 

Dat zorgt al jarenlang voor grote spanning en stress. Ik kon toen niet meer werken en had geen inkomsten meer. Ik heb een half jaar voedselbank gekregen. 

Hier wil ik van af!

Ik wil heel graag van de restschuld af en weer aan het werk kunnen. 

Door inzet van een advocaat heb ik nu de kans gekregen om middels een afkoopsom van 10.000 euro aan de hypotheekbank in een keer van mijn totale schuld af te komen. Die kans wil ik gebruiken. Ik wil weer een toekomst hebben voor mezelf en voor de kinderen. 

Ik werk graag en hard, maar kan dit niet alleen oplossen. Daarvoor heb ik jouw hulp nodig! Ik ben een doneeractie gestart en vraag jou om daarop te doneren wat je kwijt kan. Iedere bijdrage helpt, klein of groot. De actie loopt goed. Zowel op deze site, als cash,  is er gedoneerd. De stand is nu  3.100 euro. 

Ik hoop zo een mooie afkooposom van 10.000 aan de hypotheekbank te kunnen aanbieden, dan kan ik in echt opnieuw beginnen!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
42 donaties
€ 1.895,00
Doel: € 10.000,00
18%

Deze actie is gesloten.