Help mij te sporten zonder pijn!

Help mij te sporten zonder pijn! | Geld inzamelen
 
 

Mijn liefde voor sport

Mijn naam is Bente, bijna 35 jaar en sport (Crossfit) is mijn passie en mijn leven. Ik ben dagelijks in de sportschool te vinden. Omdat ik anderen ook wilde helpen heb ik de opleiding gedaan tot coach. 

Baarmoederhalskanker

Ongeveer 6 jaar geleden is bij mij baarmoederhalskanker met uitzaaiingen ontdekt. Gelukkig was de ziekte goed te behandelen in het UMC met chemotherapie en intense bestralingen. Later werd bevestigd; het lijkt helemaal weg te zijn!

Vernauwde hoofdader 

Helaas kreeg ik in 2018 een ontzettende pijn in mijn rechterbeen tijdens het sporten. Na onderzoek bleek de hoofdader naar mijn rechterbeen te zijn vernauwd en minder elastisch te zijn geworden. Hij ontwikkelde stolsels die zo gevaarlijk waren dat ik na de kijkoperatie bloedverdunnens moest gaan gebruiken. 

Altijd sporten met pijn

Sinds ik CrossFit leerde kennen in 2015 was het liefde op het eerste gezicht! De uitdagende workouts, alles uit je lichaam halen, dat gevoel na een intensieve workout samen met je maatjes, onbetaalbaar! Ik was verkocht! Ook tijdens mijn ziekte heeft de sport en de mensen mij er fysiek en mentaal erdoorheen geholpen. 

Doordat mijn ader vernauwd is gaat er te weinig zuurstof naar mijn spieren van mijn rechterbeen als ik sport en sport ik dus altijd met pijn. Hardlopen gaat niet meer omdat dit te pijnlijk is. 

Lichtlaser therapie

Ik ben bij diverse gespecialiseerde vaatartsen en sportartsen geweest maar ze vertellen me keer op keer hetzelfde; we kunnen hier niets aan doen, het gebied is bestraald en daardoor kunnen we niet opereren. Ook hoe de ader en de pijn zich gaat ontwikkelen is onduidelijk. Er zijn nog geen andere gevallen bekend met dezelfde oorzaak en klachten. 

Ik heb diverse therapieën geprobeerd maar niets werkte. Tot ik licht laser therapie ontdekte van laserpointnl door sterk gebundeld licht kan je diverse oorzaken van pijn aanpakken. Toen ik de laser voor een maand leasde en dagelijks gebruikte merkte ik al snel verschil! De pijn werd minder. Toen ik helaas moest stoppen vanwege de financiën kwam de pijn weer terug. 

Geen vergoeding

Helaas heb ik alle behandelingen zelf moeten betalen en vergoed de zorgverzekeraar niets van deze therapie. Om deze therapie dagelijks te blijven volgen zal ik het apparaat zelf moeten aanschaffen. Dit is voor mij te kostbaar en daarom wil ik jullie vragen mij te helpen. 

Aanschaf lichtlaser

Willen jullie mij helpen om de laser van laserpointnl.nl aan te schaffen zodat ik met veel minder pijn weer kan sporten, hardlopen en weer beter kan gaan trainen voor wedstrijdjes! Het apparaat kost 12.100 euro en elke donatie is super welkom! Dank jullie wel! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
219 donaties
€ 5.137,00
Doel: € 12.200,00
42% / 43 dagen te gaan