Help mij te helpen laat mij leven voelen delen!

Help mij te helpen laat mij leven voelen delen! | Geld inzamelen
 
 
Erkenning voor, financiele steun bij particuliere beroepsopleiding 'Ervaringsdeskundige'.

Dank u wel, allereerst, voor uw interesse in mijn verhaal. 

Het liefst zou ik zo 'anoniem' mogelijk blijven. Maar ik begrijp dat men graag een plaatje bij het verhaal heeft. Daarnaast is het logisch dat u wilt weten met wie u mee te maken heeft. 

De reden waarom ik, trotse alleenstaande moeder, HBO (pedagogische)opleiding met WO denkniveau op halverwege april 2018 aan een particuliere opleiding kan beginnen. Dit heb ik pas 2 dagen geleden gehoord. Joepie!

Nieuwe fase, nieuw leven, en een toekomst. De tools in kunnen zetten daar waar ik zoveel ervaring mee heb en op mijn lijf geschreven. 

Een opleiding die ik kan gebruiken qua mind, inzicht en ervaring. Als geen ander weet ik met 27jr ervaring in hulpverlening zowel op geestelijk als regulier niveau dat er vaak het een en ander mis (kan) gaat. Door inschattingsvermogen, gebrek aan kennis, niveau, onervarenheid, klein denken, in kaders, dezelfde taal niet spreken. Gevolg hiervan kan zijn dat de client vertrouwen verliest, van hulpverlener naar hulpverlener gaat. Dossier groeit. Of bijvoorbeeld stopt met zorg/ hulp en zo in de maatschappij verdwijnt als 'hulpeloos geval. Dit dient gestopt te worden.Hiervoor zijn 'ervaringsdeskundige' jaren nog als pioniers ingezet. Maar steeds vaker o.a. bij deze particuliere opleiding en in de maatschappij in de zorg ziet men het belang en wordt er gevraagd naar beroepsmatige 'ervaringsdeskundige' met een 'papiertje' erkend diploma. Wetende hoe je op professionele wijze de ervaring over kunt brengen. 

In combinatie met mijn achtergrond (opleiding) mbo en hbo .. en het geleefde leven, staat dit, DEZE OPLEIDING bij "Howie the Harp", op mijn lijf geschreven. 

Over veel zaken in het leven ben je zelfverantwoordelijk. Toch worden er op je weg, op ieders pad jong en oud 'keien of kiezels' gelegd. Je kunt er tussendoor lopen, opruimen over struikelen. Afhankelijk van je gevoeligheid, opmerkzaamheid en inzicht. 

Mijn pad is leeg.

Waar vraag ik nu uw hulp voor ?

  • Op korte termijn, halverwege april 2018 begint deze 'particuliere opleiding'. Dat is een fiks bedrag.
  • Daarnaast zijn er middelen nodig voor schoolgebruik
  • Eveneens heb ik voor- en naschoolse kinderopvang incl dagdelen
  • reiskosten

De opleiding geeft 70% baangarantie, ik zorg wel voor overige 29% door uw steun gaat dit lukken samen 100%

Dank je wel voor het lezen van mijn verhaal, het geven bijdrage van een gift namens meZELF, KIDS EN degene in toekomst waar we dit allen voor doen, maar vooral ook om mij weer terug in de maatschappij te zetten.. de mensen die er toe doen!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00

Deze actie is gesloten.