Help mij op weg

Help mij op weg | Geld inzamelen
 
 
Deze fiets

 

 

Durf te vragen


Hallo allemaal,


Durf te vragen, dit keer voor mezelf.
Ik heb jaren in de zorg gewerkt met heel veel liefde.

Ik heb altijd andere mensen geholpen en vraag nu de hulp van andere mensen om mij te helpen.

Ik ben nog maar 44 jaar en heb een herseninfarct gehad en daardoor volledig afgekeurd. Dit is al een klap op zich, want hierdoor kan ik niet meer werken wat ik met zoveel plezier en passie deed.
Nu moet ik leven van de voedselbank omdat ik zo met mijn inkomsten naar beneden ben gegaan. Dit te accepteren valt me zwaar, maar heb geen andere keuze.
Elke dag is weer anders omdat ik niet zal weten wat ik de volgende dag zou kunnen doen, zowel geestelijk als lichamelijk. Ik raak snel vermoeid door overprikkeling. Ik ga nog wekelijks naar de fysio voor kracht en conditie te krijgen. Ook dit gaat met vallen en opstaan.
Ik kan sinds kort weer fietsen, hier ben ik erg blij mee. Dit is me gelukt, omdat ik een doorzetter ben en niet van opgeven hou.
Het probleem is echter dat ik niet meer op een gewone fiets kan, dit is te zwaar. Ik kan zelf geen andere fiets aanschaffen, zoals jullie hierboven hebben kunnen lezen.

Ik vraag jullie om mij te helpen, zodat ik een elektrische fiets kan aanschaffen en zo weer wat meer vrijheid tegemoet kan fietsen.


Alvast hartelijk dank

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00

Deze actie is gesloten.