Help mij onafhankelijk zijn!!!

Help mij onafhankelijk zijn!!! | Geld inzamelen
 
 
Ik wil onafhankelijk zijn en mijn gezin optimaal ondersteunen

Hallo lieve mensen, 

Dit is best moeilijk voor mij om te doen, maar dit is mijn enige manier om dichterbij mijn doel te komen. Ik zal proberen om wat over mezelf te vertellen en mijn wens.

Mijn wens is       1) niet bijzonder (voor een ander)       2) ik heb gelukkig een dak boven mijn hoofd     3) ik heb gelukkig geen levensbedreigend ziekte. Maar ik heb toch echt een wens en dat is iets wat mij achterna volgt gedurende de dag en zelfs in mijn dromen. Ik ben hoe dan ook ontzettend dankbaar voor elke iets wat ik nu heb. En dit is iets wat mij echt een beter mens zal maken en vooral een betere moeder. Want ik ben de moeder van 2 kindjes en voor hun wil ik alles doen om ze nooit t gevoel te geven dat ze tekort word gedaan. Welke moeder/vader niet?! Ik heb altijd klaargestaan voor iedereen en dat probeer ik ook nu nog steeds voor zover dat gaat met 2 kleintjes en huishouden etc. Helaas heb ik niemand waar ik zo op kan bouwen zoals een ander dat bij mij heeft gedaan en nog ka doen. 

Op dit moment zit ik in de ziektewet omdat ik helaas wat complicaties kreeg tijdens mijn zwangerschap en daarna. Ik ben iemand die zo productief mogelijk wil zijn en alles uit de dag wil halen, helaas houdt mijn gezondheid dit een beetje tegen. Dit is iets wat mij ontzettend stoort omdat ik mij zo nutteloos voel en totaal niet van waarde. Ik wil mijn kinderen de beste start gunnen en ze lekker kind laten zijn zonder dat ze zich ooit zorgen hoeven te maken. Mijn passie naast moederen is toch echt in de keuken staan en ik geloof zeker erin dat de liefde door de maag gaat. Nu wil ik graag iets gaan opstarten vanuit huis uit en uiteindelijk uitbreiden. Dit natuurlijk zonder mijn gezondheid te belasten.

Maar er komt zoveel bij kijken en dat kost allemaal geld. Geld wat ik dus niet heb. Dit is de eerste keer dat ik om hulp vraag en het voelt echt niet fijn, maar ik heb geen ander idee hoe ik mijn doel anders kan bereiken?! Mijn auto heb ik al verkocht om zo andere dingen te bekostigen en ik heb heus geen sieraden of andere spul van waarde want anders had ik dat wel gebruikt. Aan de hand van wat ik aan donaties zal ontvangen hoop ik onder andere een autootje te kunnen halen zodat alles net wat makkelijker/sneller zal gaan. Maar mijn prioriteit is om mijn bedrijf vanuit huis uit op te gaan starten! 

Banken lenen mij absoluut niks aangezien ik geen baan meer heb, iedereen om mij heen zit zelf krap bij kas. En ik doe niet aan kansspelen dus heb ik helemaal geen opties om ooit dichterbij mijn droom te komen!! Ik wil dit ook niet een droom laten zijn, dit wil ik graag werkelijkheid maken want ik weet dat ik uiteindelijk ook heel veel andere mensen ga kunnen helpen zodra ik sterk in mijn schoenen sta.

Dus mijn excuses dat ik jullie hiermee lastig val, maar ik hoop dat jullie t in elk geval wel een beetje begrijpen dat ik graag mijn steentje wil bijdragen aan de maatschappij door op mijn eigen benen te staan, voor zover mijn gezondheid dat toe zal laten, en vooral om een goede voorbeeld te zijn voor mijn kinderen. 

Ik bedank jullie enorm en t idee dat jullie mij zullen helpen mijn droom te verwezenlijken maakt mij nederig en vooral dankbaar. 

Groetjes, 

Jo

 

 

*** Ik heb geen Facebook om privé redenen en ik kan daarom niet reageren hieronder wat ik erg jammer vind! Maar ik heb dus alles al uitgewerkt zoals: kvk, website kopen, logo, gemeente toestemming gevraagd (bestemmingsplan), potentiële klanten geregeld, alle andere spullen gevonden die ik nodig heb en dus moet gaan aanschaffen nog, veiligheidsplan ed al opgesteld etc 

Ik heb echt van alles al gedaan en ik sta letterlijk te popelen om te starten, maar ik heb het geld niet. En zo kan ik niet waarmaken wat ik zeg. 

De reden dat ik niet opnoem waar ik mee bezig ben is omdat ik bang ben dat iemand mijn idee pikt en t wel waarmaakt omdat diegene het geld daarvoor heeft. Want zoals ik al zei heb ik al klanten geregeld. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 15,00
Doel: € 5.000,00
0%

Deze actie is gesloten.