Help mij om mijn behandeling mogelijk te maken ! | Geld inzamelen
 
 

Help mij om mijn behandeling mogelijk te maken !

Help mij om mijn behandeling mogelijk te maken!

Deze foto is gemaakt op voor ons een van de mooiste dagen. 23-06-2018. Onze trouwdag en de opening van de winkel van mijn vrouw. Haar grote droom kwam uit.
We konden toen nog niet bedenken dat nog geen 2 maanden later ons leven op de kop zou staan.

Op 10 augustus gingen we op vakantie om even bij te tanken en op te laden van de hectische periode die we gehad hadden. Maar binnen 24 uur na aankomst op de camping, werd ik afgevoerd per helikopter naar het ziekenhuis. Terwijl mijn vrouw in het dorp boodschappen aan het doen was, en ik met onze 2 zonen van 9 en 13 ging zwemmen in het zwembad, ging het mis.
Terwijl ik met de jongste van de glijbaan ging, kwam ik onderaan verkeerd uit, werd gelanceerd en knalde met mijn hoofd op de bodem van het zwembad. De oudste stond aan de kant en zag alles gebeuren.
Na ruim een uur aan de rand van het zwembad te hebben gelegen, en mede vakantiegangers eerste hulp verleenden, werd ik eindelijk afgevoerd naar het ziekenhuis.
Terwijl ik net wegvloog, kwam mijn vrouw weer op de camping aan.
Nadat zij de kinderen had opgevangen en met mijn zwager en schoonzus, die ook op vakantie waren, naar het ziekenhuis waren gekomen, bleek dat ik van voor naar achteren op mijn hoofd ruim 30 cm aan hechtingen had, en een hersenkneuzing had opgelopen.
Erg moe, geheugen en concentratieproblemen, slaapproblemen, weinig energie, problemen met teveel prikkels van drukte en geluid.

Eenmaal thuis kwam ik in de medische molen van neuroloog, revalidatiearts, ergotherapeut en bedrijfsarts terecht.
Ondertussen kwam alle zorg op mijn vrouw terecht. Na het ongeluk alles regelen, zorg voor mij, onze kinderen, hulp regelen voor onze oudste die het moeilijk had met het ongeluk, huishouden, onze honden, mee naar ziekenhuis, en daarnaast 50-60 uur aan het werk in de winkel ,administratie, inkoop, schoonmaak etc.
Dit was teveel. Dit samen met de zorgen over mijn gezondheid, of ik nog weer volledig zou genezen of hersenletsel zou blijven houden, en de zorgen of ik mijn werk nog wel kon doen, heeft ons het moeilijke besluit doen nemen om de winkel te sluiten.
Qua verstand het beste besluit, maar qua gevoel voelde het niet goed.

Het afgelopen half jaar zijn mijn klachten iets verbeterd, maar ik ben nog lang niet de oude.
Sinds kort werk ik 2x per week2 uurtjes. Dit hou ik vol. Maar de rest van de dag is mijn energie laag of op. Ik rust veel.
In Nederland kunnen de artsen mij niet verder helpen. Hier wordt gezegd afwachten, kom over 2 maand maar weer terug, kijken hoe het dan gaat. De dingen die hier worden gedaan zijn om de klachten te verminderen en gericht op acceptatie, maar de oorzaak wordt hier niet aangepakt ivm met te weinig kennis.

Pas geleden kwamen we via een item op tv over cognitive FX ( www.cognitivefxusa.com) in Utah, Amerika terecht. Daar behandelen ze wel de oorzaak, en met zeer goede resultaten.
Een baanbrekende, vernieuwende en unieke behandeling die nergens anders ter wereld op deze manier wordt uitgevoerd. Door middel van een functionele cognitieve MRI scan van je hersenen, kijken ze welke gebieden er minder goed meedoen en welke gebieden er juist overactief zijn. Daar wordt vervolgens heel gericht, uitgebalanceerd en intensief de behandeling op afgestemd. En vijf dagen later loop je als een ander mens weer naar buiten. VIJF DAGEN! Klinkt te mooi om waar te zijn, maar de resultaten liegen er niet om! Al ruim 1000 mensen zijn van hun langdurige klachten ten gevolge van een hersenschudding afgeholpen! En bij 99% is het resultaat blijvend!
Op 26 februari hebben we een intake via skype gehad, waarin we veel info hebben ontvangen, en ik kom in aanmerking voor de behandeling. Ze kunnen me daar helpen, en heb ik de mogelijkheid om mijn leven terug te krijgen. Ik kan eind mei beginnen met de behandeling, maar het grootste probleem en uitdaging zijn de kosten.
Zo’n 14.000 euro voor de behandeling, reis en verblijf, en dit hebben we, mede door wat er allemaal in het afgelopen half jaar is gebeurd, niet.

Daarom vraag ik jullie hulp. Alle beetjes helpen.
Deze kans moet ik proberen om mijn leven, ons gezin, mijn energie en werk weer terug te krijgen.

Zouden jullie dit zoveel mogelijk willen delen en eventueel doneren? Alle hulp is welkom.
Ik hoop dat het mij lukt om deze behandeling te volgen, en ik weer mezelf kan worden.

 Groeten Marcel

Marcel Vos
13-05-2019

We willen iedereen bedanken die het mogelijk heeft gemaakt dat Marcel zijn behandeling kan gaan volgen.

We zijn enorm dankbaar ❤️

We hopen dat dit hem enorm gaat helpen, en we als gezin weer vooruit kunnen kijken. 

 

 


Marcel Vos
12-04-2019

Zo dankbaar voor alle reacties en hulp.

Door de hulp van een aantal fantastische mensen kunnen we het streefbedrag weer bijstellen. ❤️💖 

We kunnen jullie niet genoeg bedanken. 

We gaan ervoor. Nog een paar weken te gaan . Voor mei hopen we dat het gelukt is, en we het benodigde bedrag bij elkaar hebben.

Dan kunnen we 20 mei erheen, krijgt Marcel die week alle scans, en kan hij de week erop aan zijn behandeling beginnen. 🤞🤞🤞🤞 

 

 


Marcel Vos
17-03-2019

We zijn enorm dankbaar voor alle hulp, steun en reacties die we tot nu toe hebben ontvangen. 💖❤️ 

Dankzij hulp buiten deze actie om, kunnen we het benodigde bedrag naar beneden bijstellen. 

We zijn al super op weg, we hopen dat het gaat lukken om Marcel naar Utah te krijgen. 

Zijn behandelweek zal dan 23 mei van start gaan. 

 

We hopen dat jullie ons blijven steunen en helpen, om het bericht zoveel mogelijk te delen, zodat we het voor elkaar kunnen krijgen. 

 

Als u meer informatie wilt over de behandeling, of vragen hebt . U kunt ons altijd mailen op gerrindavos@gmail.com. 

 


 

Laat een reactie achter

284 donaties
€ 8.615,00
Doel: € 8.500,00
101%

Deze actie is gesloten.