Help mij om mijn bedrijfs bus op orde te krijgen

Help mij om mijn bedrijfs bus op orde te krijgen | Geld inzamelen
 
 
Hondenuitlaatservice We Are One

Hondenuitlaatservice : We Are One

Onstaan door mijn passie met mijn honden, echter kom ik geld tekort om mijn bus op orde te krijgen zoals ik het graag wil. 

Even iets over mezelf : 

Ik ben Thamara 29 jaar en heb een partner en een zoontje van 2.
Vanaf kleins af aan hebben honden mijn interesse gewekt en ik ben dan ook de dierverzoring opleiding gaan volgen, in de tussentijd trainde ik honden voor andere mensen en liet ik honden uit.

Helaas ben ik in 2006 in de wajong terecht gekomen door persoonlijke omstandigheden, ik wil alleen niet van een uitkering blijven leven en daarom probeer ik van mijn hobby mijn werk te maken.
Ik krijg daarvoor hulp van een bedrijf om alles goed op te starten en te regelen. 

Door alleen steeds hoge kosten aan vaste en onverwachtse lasten heb ik nu wel een mooie bus.... alleen de betere benches ontbreken.
Ik vind dit een erg belangrijk punt voor een hondenuitlaatservice, ik wil er alleen geen lening voor af hoeven te sluiten omdat je daar uiteindelijk weer meer aan kwijt bent.
De benches gaan ongeveer 2350 euro kosten exc.

Daarom ben ik nu op zoek naar mensen die mij graag willen helpen, elke euro is welkom ! 
Ik hoop uiteindelijk de wajong uitkering volledig stop te kunnen zetten zodat ik net als alle andere mensen gewoon werk voor mijn brood. 
Mijn bedrijf krijgt nu al aardige vorm, alleen de benches zijn zo ontzetend duur dat ik daarom uw hulp inschakel.
Ik hoop dan ook echt dat er mensen zijn die mij willen helpen, ik ben ze enorm dankbaar, en de honden ook !Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
8 donaties
€ 210,00

Deze actie is gesloten.