Help mij naar Zambia

Help mij naar Zambia | Geld inzamelen
 
 
Help mij deze mooie reis te maken en samen met anderen een keuken te bouwen!

Hallo allemaal, 

Ik ben Moniek Timmer, ik ben 17 jaar oud en ga deze zomer met een groep naar Miloso, Zambia. Op dit moment zit ik in het eerste jaar van de opleiding Fysiotherapie. 

In mei 2017 ben ik ook meegeweest naar dezelfde plek in Zambia en toen hebben we hier 2 toiletgebouwen neergezet. Ik vond dit zo'n mooie ervaring dat ik graag nog een keer terug wilde om weer iets moois neer te zetten. 

We gaan weer naar Miloso om ontwikkelingshulp te doen. Op dit moment koken de mensen in Miloso in de buitenlucht, omdat de keuken is weggespoeld door een storm. We willen dit jaar dus graag een keuken bouwen. 

We maken deze reis vanuit Stichting ‘Op de Wan’, dit is een stichting die in Afrika een school heeft opgezet. Het was in eerste instantie een basisschool waar 1000 leerlingen op zaten. In de loop van de tijd is de school ontwikkeld tot een school waar nu ook voortgezet onderwijs gegeven wordt. En tegenwoordig wordt er ook beroepsonderwijs gegeven. 

Ik zou het heel fijn vinden als jullie mij een klein beetje willen helpen om deze mooie reis te maken. We gaan ook nog veel andere acties organiseren om zoveel mogelijk geld op te halen!

Alvast heel erg bedankt!!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
12 donaties
€ 335,00
Doel: € 2.000,00
16%

Deze actie is gesloten.