Help mij naar mijn droomopleiding!

Help mij naar mijn droomopleiding! | Geld inzamelen
 
 

HELP MIJ NAAR MIJN DROOMOPLEIDING

Volgend jaar ga ik naar Northern School of Contemporary Dance. Ik ben aangenomen voor de dansopleiding BA (HONS) Contemporary Dance. Deze school ligt in leeds wat betekent dat ik na de zomer naar Engeland ga verhuizen. Het gaat een heel spannend en leuk nieuw avontuur worden.

Wie ben ik?
Mijn naam is Lisa van Duijn en ik ben 19 jaar. Vanaf dat ik 5 jaar oud was, was ik elke week al te vinden in de dansstudio. Het begon als een hobby waar ik graag veel tijd in stopte. Ik had altijd al de droom om professioneel danseres te worden, maar het voelde als een droom die te ver van de realiteit aflag. Toen ik 17 werd ben ik eigenlijk pas echt serieus gaan nadenken om deze droom achterna te gaan. Ik stopte al mijn tijd en energie in dans. Nadat ik vorig jaar mijn VWO diploma had gehaald, had ik de keuze gemaakt om een tussenjaar te nemen om mij volledig op dans te kunnen focussen. Hierdoor heb ik extreem veel geleerd en ben ik erg gegroeid als persoon en als danser. Afgelopen maanden heb ik audities gedaan voor verschillende HBO’s in binnen en buitenland. Het resultaat hiervan is dat ik ben toegelaten op mijn droomschool in Engeland!

Waarom Northern School of Contemporary Dance (NSCD)?
Er zijn vele redenen waarom deze school mijn droom school is. Ik zal het kort en simpel houden. Allereerst, de school heeft goede connecties met de richting van het werkveld waar ik later onderdeel van wil zijn. Ten tweede, deze opleiding duurt 3 jaar terwijl de meeste andere dansopleidingen 4 jaar duren. Dit is een groot voordeel aangezien leeftijd een redelijk grote rol speelt in dans. Bovendien heeft deze school een hele fijne sfeer. Dit merkte ik toen ik afgelopen februari daar live auditie had gedaan. Ik voelde me comfortabel en veilig.  Daarnaast biedt de opleiding naast de fysieke danslessen ook andere vakken zoals voeding, anatomie en management. Samengevat, de opleiding zal mij volledig klaarstomen om als zelfstandige danser het werkveld in te gaan.

De financiën
Het is mij gelukt om door de auditie heen te komen dus nu moet ik het financieel nog voor elkaar krijgen om daar ook echt heen te gaan. Het studiebedrag ligt normaalgesproken al heel erg hoog maar door de Brexit is het nog duurder geworden dan voorheen. Om dit te bekostigen ga ik maximaal lenen bij DUO. Daarnaast heb ik een scholarship ontvangen en zal ik zoveel mogelijk zelf bijleggen, maar dan nog is het bedrag niet volledig rond. Daarom vraag ik om jullie hulp. Kun je iets missen en wil je mij helpen om mijn droom opleiding te kunnen volgen? Help dan mee en doneer. Elke bijdrage wordt enorm gewaardeerd.

Mijn doel om mijn eerste jaar te kunnen bekostigen is 2000 euro. Voor mijn tweede en derde jaar van de opleiding ben ik ook nog niet rond, dus alles wat eventueel meer gedoneerd wordt zet ik opzij voor mijn tweede en derde jaar en zal ook heel erg helpen.

 

Voor elke donatie doe ik iets terug. Geef bij je donatie je emailadres op, dan neem ik contact met je op.
- Bij elke bijdrage ontvang je een maandelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van mijn ervaringen in Engeland.
- Ik ga een solo maken en bij elke verhoging van 250 euro van het totale bedrag, maak ik er rond de 20 sec dans bij. Dit zal ik op facebook plaatsen.
- Bij een donatie boven de 100 euro krijg je een persoonlijke dansvideo opgestuurd. Je mag dan zelf de muziek uitkiezen waarop ik een stukje dans maak. 
- Bij een donatie boven de 500 euro krijg je een persoonlijke dansvideo opgestuurd. Je mag dan zelf de muziek en de locatie uitkiezen. Denk bijvoorbeeld aan het strand, een drukke winkelstraat of in de zee. You name it!

Dans is echt mijn passie en het is mijn grootste droom om een professionele danseres te worden. Ik hoop dat jij mij kan helpen om een stukje dichter bij deze droom te komen.

Voor vragen of voor interesse in meer informatie kan je altijd contact met mij opnemen via lisa.van.duijn03@gmail.com

Voor dansvideo’s/foto’s volg mijn socials:
Instagram: lisa.v.duijn
Facebook: Lisa Van DuijnEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

77 donaties
€ 1.795,00
Doel: € 2.000,00
89% / 14 dagen te gaan