Help mij naar het EK teamgym in Lissabon

Help mij naar het EK teamgym in Lissabon | Geld inzamelen
 
 
Helpt u mij naar het EK teamgym in Lissabon?

Mijn naam is Sophie van Beek en ik ben geselecteerd voor het Nederlands mix team dat aan het Europees Kampioenschap Teamgym in oktober  2018 in Portugal gaat deelnemen. Bij teamgym gaat het om springen op minitrampoline en tumbling en om een vloeroefening, dit alles natuurlijk in teamverband.

In 2016 vonden de Europese Kampioenschappen Teamgym in Maribor, Slovenië plaats waar het Nederlandse team toen een 8e plaats behaalde. In 2018 is het doel van het team om de finaleplaats en dus de top 6 te halen.

Omdat teamgym geen Olympische discipline is, wordt er niets vanuit de landelijke bond, de KNGU, bekostigd. Alle kosten gedurende het hele traject, zoals aanschaffen van trainingspakken en trainingsmaterialen, zijn voor de eigen rekening van de teamleden. Het mogelijk maken van dit traject en het meedoen aan het Europees kampioenschap zou niet kunnen zonder de hulp van donaties en sponsoren. 

Graag zou  ik u  willen vragen om mij  te ondersteunen door middel van sponsoring van een financiële bijdrage  Met behulp van uw bijdrage kunnen we daadwerkelijk ons doel halen, een finale plaats op het EK Teamgym! 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
18 donaties
€ 290,00
Doel: € 2.000,00
14%

Deze actie is gesloten.