Help mij naar de Nijmeegse

Help mij naar de Nijmeegse | Geld inzamelen
 
 
Graag behaal ik dit jaar WEL de Via Gladiola. Hiervoor heb ik de juiste uitrusting nodig.

Het begon zo'n 2 jaar geleden. Mijn vriendin en ik zochten een doel, zodat we meer zouden gaan bewegen. Gezondheids overwegingen dus. We maakten de grap de nijmeegse vierdaagse te gaan lopen.  Maar het bleef niet bij een grap.

We trainden vorig jaar fanatiek een half jaar lang en stonden vorig jaar na blessures en ander leed alsnog aan de start van de 100ste vierdaagse.

Helaas kreeg ik o ontstekingen onder mijn teennagels waardoor ik dag 3 niet heb kunnen starten. Het moeten stoppen was letterlijk en figuurlijk heel erg pijnlijk.

Diezelfde dag was ik vast besloten: volgend jaar zou ik het opnieuw proberen.

We zijn nu alweer aan het trainen sinds januari en ik heb via facebook mijn start bewijs gewonnen. Mijn geluk kon niet op!! 

Om deze vierdaagse goed voorbereid in te gaan heb ik nog eea aan spullen nodig.

Goede wandelbroeken, goede sport shirts, goede wandelsokken, sport bh's enzovoorts. Helaas kost dit alles erg veel geld en heb ik het momenteel niet over per maand.

Hierom de brutale optie/vraag om crowdfunding  te gaan proberen. In de hoop dat ik op die manier geld bij elkaar spaar om goed voorbereid aan de start te staan bij de 101ste vierdaagse en m deze keer wel uit te lopen! 

Voor wie wil en kan doneren, alvast heel erg bedankt! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 25,00
Doel: € 500,00
5%

Deze actie is gesloten.