Help mij mijn studie aan de hogeschool af te maken

Help mij mijn studie aan de hogeschool af te maken | Geld inzamelen
 
 
Help me het studentenleven wat aangenamer te maken.

Hallo allemaal!

Ik ben Joyce Van de Velde, 21 jaar en studente in een hogeschool in Antwerpen.

Zoals je al weet, moet je als student heel veel kosten betalen om te kunnen verder studeren. Maar wat als je dit geld niet hebt en geen studietoelage krijgt? 

Nou, dan moet je proberen rond te komen met het geld dat je wel hebt.. en dat is niet gemakkelijk, al krijg ik wel wat financiële steun van mijn ouders.

Maar de kosten lopen zo hard op.. je moet je inschrijvingsgeld betalen, je moet je cursussen betalen, je boeken, je materiaal voor je stage, je vervoerskosten..., het heeft geen einde.

Om mijn school te kunnen betalen werk ik in de weekenden, maar als er onverwachte problemen opduiken is dit wel een boosdoener, zoals een laptop die ineens beslist om niet meer te willen werken... En een nieuwe laptop kopen is niet goedkoop, het is ineens een grote hap in het budget wegens de andere aankopen voor school, maar toch nodig: om taken te kunnen uitvoeren, om op de hoogte te blijven van mails...,

Spijtig genoeg, ga ik dit jaar waarschijnlijk ook geen studietoelage krijgen. Waardoor ik in de loop van het jaar nog extra zal moeten bijbetalen...

Ik studeer heel graag en ik wil heel graag afstuderen, maar op deze manier zal ik mijn studie niet kunnen afmaken. 

Daarom, hoop ik op jullie hulp.

 

Groetjes, Joyce.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 90,00
Doel: € 400,00
22%

Deze actie is gesloten.