Help mij mijn Soul Voice opleiding af te maken

Help mij mijn Soul Voice opleiding af te maken | Geld inzamelen
 
 
Ervaar de transformerende kracht van jouw stem en laat mij jou daarin begeleiden!

Out of my comfort zone...

Een crowdfunding organiseren is voor mij echt de schaamte voorbij (dat het me niet in mijn eentje lukt). Ik wil echter zo graag mijn opleiding afronden omdat ik echt diep van binnen weet dat dit mijn pad is! Mijn hele leven ben ik al geneigd alles zelf te doen en dat heeft me gebracht tot waar ik nu sta. Nu is echter voor mij het moment om uit te reiken en om steun te vragen. Steun om mij te helpen mijn droom in de komende jaren te realiseren en in de wereld te zetten. Om mensen te begeleiden meer thuis te zijn in hun lichaam en te kijken naar wat ze weerhoudt om expressie te geven aan dat wat diep van binnen leeft!

 

Wat drijft mij?

In de zomer van 2016 ben ik gestart met een lang gekoesterde droom: het volgen van de opleiding tot Soul Voice Practitioner. Ik maakte kennis met deze methode in 2011 en was meteen diep onder de indruk:dat je door het gebruik maken van je stem jezelf beter kunt leren kennen en dat je op diep weggestopte lagen komt waar je de opgeworpen barricades en pijn op kunt lossen. 

Ik heb in de afgelopen twintig jaar heel wat gedaan aan persoonlijke ontwikkeling, deze training voelt voor mij als de missing link! In het werken met de Soul Voice-methode voel ik mij als een vis in het water!

Wat achtergrond bij de Soul Voice methode

In de afgelopen 35 jaar heeft Karina Schelde, mijn lerares, het gebruik van de helende kracht van stem onderzocht: vanuit sjamanisme en vele andere technieken heeft zij de Soul Voice® methode ontwikkeld. Inmiddels zijn er wereldwijd een groeiend aantal practitioners en teachers. Karina beschrijft de methode als volgt:

“Een creatieve klanktherapie & stemhelingsvorm die de menselijke stem onderzoekt tot in zijn ultieme dieptes en potenties. Mensen zijn wezens van resonantie. Onze stem herinnert zich wat wij zijn vergeten. Het onthult onze rijkdom, levendigheid en kracht, onze lichte en donkere kanten. Het draagt onderdrukte en pijnlijke herinneringen in zich en grote vreugde. Het is onze vibrationele blauwdruk en een levend getuigschrift van wie we zijn in de essentie van onze ziel.”

Het SoulVoice® werk roept je om je bewust te worden van het grotere perspectief van je leven. Er is een stem in ons hart die ons roept en gehoord wil worden. We verlangen ernaar om de potentie van onze stem te bevrijden en opnieuw de grootsheid te ontdekken van wie we wezenlijk zijn. De Soul Voice Methode werkt met ieders persoonlijke klanklandschap en helende mogelijkheden.
Als wij leren om met ons ego opzij te stappen, is er niets wat we niet kunnen bereiken.
Dit is de reis van de stem van de ziel! 

Voor meer info over Soul Voice kan je kijken op de Nederlandse Soul Voice® site

Waarom nu crowdfunding?

Lange tijd was ik ervan overtuigd dat deze opleiding veel te hoog gegrepen was, want veel te duur voor mij! Nadat ik in september 2015 mocht assisteren bij een vijfdaagse, wist ik echter zeker dat dit is wat ik wil! Het is een internationale opleiding die veel geld kost. Daar komen dan nog kosten bij voor reis en verblijf (de opleiding wordt gegeven in diverse blokken die minimaal een week duren) bij. Al met al een aardige investering dus. 

Totnutoe lukte het me vrij aardig om de opleiding uit eigen middelen te bekostigen. Door enkele tegenvallers afgelopen periode wordt het nu wel spannend of ik de laatste fase ook ga redden. Ik wil echter dolgraag professioneel aan de slag met dit werk, om zo mijn steentje bij te dragen aan een werled waarin mensen zich gezien en gehoord voelen.

 

Wat heb ik te bieden?

Ik ben dankbaar voor elke gift, met wat je kunt missen. Elke euro wordt goed besteed.

Voor €20 geef ik je graag een klankbad, wat als ontspannend en rustgevend wordt ervaren

Bij bedragen boven de € 60 geef ik je graag  Soul Voice- sessie waarin je kunt ervaren wat deze unieke methode voor jou kan betekenen.

 

Dank je vanuit het diepst van mijn hart,

 

Ireen

 

Ireen Houben
05-09-2018

Inmiddels ben ik alweer een ruime week terug van een intense en inspirerende, diep transformerende week in Italie waar ik een supervisieweek achter de rug heb van mijn Soul Voice-opleiding. Ik heb nieuwe technieken bijgeleerd, heb zelf diep helende sessies gegeven en ontvangen en voel me sprankelend en heb er zin in. Zin om verder te bouwen aan mijn praktijk als Soul Voice®- practitioner.

Gewoon, omdat ik zelf heb ervaren wat de kracht van je eigen unieke stem teweeg kan brengen in jouw proces naar thuis komen in jezelf!

 

 


12 donaties
€ 550,00
Doel: € 3.000,00
18%

Deze actie is gesloten.