Help mij mijn operatie waarmaken

Help mij mijn operatie waarmaken | Geld inzamelen
 
 
Help mij van mijn grootste en pijnlijkste probleem af. lipoedeem.

Al jaren kamp ik met de aandoening ‘lipoedeem’. Een ziekte die vooral veel pijn veroorzaakt en daarbij letterlijk een blok aan mijn been is. Lipoedeem betekent letterlijk vetzwelling. Het lichaam maakt vet aan en hoopt zich op in de benen en armen.
Je kunt hier zelf niets aan doen dat het gebeurt en je kunt het ook niet weg krijgen door te trainen of af te vallen. Jarenlang krijg ik onbegrepen gezichten als ik vertel dat afvallen niet wilt lukken en dat ik door deze aandoening constant pijn heb, bijvoorbeeld bij lopen. Ik kan mij niet voor stellen hoe het zou zijn om te lopen zonder pijn. De enige manier om van mijn aandoening af te komen, is door middel van een operatie. Helaas wordt dit niet vergoed vanuit zorgverzekering, omdat dit niet als ‘ziekte’ word gezien omdat er te weinig over bekend is.
Na een zoektocht van bijna 4 jaar heb ik een arts gevonden die het aandurft om mij te opereren. Naast lipoedeem heb ik namelijk ook een auto immuunziekte, welke een bloedstollingstoornis veroorzaakt. Hierdoor zijn artsen huiverig en werd mij telkens ‘NEE’ verkocht. Ondanks dat het voor een betere doorbloeding in mijn lichaam ook noodzakelijk is dat ik geopereerd word, wilt de zorgverzekering nog steeds niets vergoeden.
De kosten van de operatie zijn bij elkaar €20.000,-. Een bedrag wat ik zelf niet kan betalen. Daarom mijn vraag of er mensen zijn die mij willen helpen om dit bedrag of een gedeelte bij elkaar te krijgen en mij van mijn grootste en pijnlijkste probleem af te krijgen.

Alvast bedankt,
LisanneEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
22 donaties
€ 550,00
Doel: € 20.000,00
2%

Deze actie is gesloten.