Help mij mijn leven terug te krijgen

Help mij mijn leven terug te krijgen | Geld inzamelen
 
 
Help mij in mijn strijd tegen ms

Hallo Ik ben babette, 26 jaar oud en  ik heb MS.

Sinds een jaar heb ik de diagnose MS en in nederland ben ik ervoor uitbehandeld en moet ik leven met alle beprekingen die deze ziekte met zich meebrengt. 

Begin 2017 was mijn gezondheid al een lange tijd niet goed. Waren vagen klachten tot lichamelijke functies die uitvielen en dit ging zo door. Je moet dan denken aan nauwelijks tot niet kunnen lopen of mijn zicht die wegviel.. maar omdat het steeds weer terug kwam, ging ik niet denken dat er echt wat mis met me was.

Augustus 2017 ik was thuis gekomen na een gezellige avond weg met vriendinnen, voelde me die avond al niet zo goed en ben optijd naar bed gegaan. De volgende ochtend werdt ik wakker en had de schrik van mijn leven. Ik kon mijn hele linkerkant niet bewegen en raakte in paniek. Heb huilend mijn ouders gebeld of ze alsjeblieft konde komen. Op deze manier kwam ik in het ziekenhuis terrecht en na een aantal dagen kwam de diagnose. Ik had MS.

Vanuit het ziekenhuis ben ik uitgekomen in een revaltiedatiecentrum, want ik kon niets meer en moest alles opnieuw leren. Dit lange traject heb ik moeten doorstaan met ups en downs. Van verbetering tot verslechtering het hield allemaal niet op. Er moest van alles aangevraagt worden, aangepaste woning moest gezocht worden. Mijn werk kon ik niet meer uitvoeren. Ik ging letterlijk van zelfstandige jonge vrouw naar iemand die afhankelijk werdt van andere. Met mijn therapieën ben ik nu op het punt dat ik uitgerevalideerd ben en ze verder niets meer voor me kunnen betekenen. 

Hoe ziet mijn leven er nu uit... enige tijd was ik even stabiel met mijn ziekte voor zover je dit kan noemen. Maar momenteel is mijn ziekte erg aan het verergeren. Afgelopen juni kwam uit de scan dat ik nieuwe ontstekingsplekken heb en lig veel op bed. Mijn wereld is erg klein aan het worden. Mijn lieve zus is gaan zoeken naar een oplossing en die blijkt er te zijn. HSCT stamceltherapie!!

Wat is HSCT. Dit is een stamceltherapie die je imuumsysteem reset en zo ook de aanvallende cellen die zorgen voor de ontstekingen in de hersenen en je ruggenmerg bij MS. HSCT kan de ziekte stopzetten, iets wat nog niet in Nederland kan. Over de hele wereld voeren al meerdere klinieken deze behandeling uit voor MS patiënten, maar helaas vergoed Nederland het nog altijd niet ondanks de goede resultaten en onderzoeken in het buitenland. Een kliniek in Mexico zou dit mij kunnen bieden maar daar heb ik een heleboel geld voor nodig en wil ik dit doen via een crowdfunding. 

Ik hoop dat mensen me kunnen helpen met een donatie om mij op deze manier mijn leven weer terug te geven.

Alvast bedankt

Liefs Babette  Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00

Deze actie is gesloten.