Help mij mijn droom waar te maken

Help mij mijn droom waar te maken | Geld inzamelen
 
 
Help mij mijn eigen lunchroom te openen om mijn gemeenschap dichter tot elkaar te brengen.

Hallo allemaal,

Sinds mn 17e wil ik een eigen lunchroom beginnen. Nu heb ik de perfecte locatie gevonden, het staat in een wijk waar veel senioren woningen staan en al die senioren zijn elke dag in het winkelcentrum te vinden wat rond lopen en af en toe een praatje maken met wie ze maar kunnen. Ik maak dagelijks een praatje met ze, dan wil ik ze zo graag een warm beschut plek geven waar ze fijn met elkaar kunnen komen om samen te zijn voor een potje kaarten schaken ik regel het wel.voor ze. Redi's Koffiehuis zal staan voor een 2e huis voor iedereen, waar we een grote familie kunnen zijn en dan vooral de senioren in het zonnetje zetten elke dag weer en ze de respect geven die ze verdienen. Het zijn de stichters van het heden. Ik heb jaren in een depressie gezeten, ik ben pas gescheiden en woon nu alleen met mijn 3 dochtertjes gelukkig en wel. Ik ben al die jaren kwijt geraakt en kan ze ook niet meer terug krijgen. Dankzij de hulp die ik gekregen heb van alle mensen om me heen en van een goede organisatie die mensen weer uit een depressie haalt ben ik weer als herboren. Ik heb jaren geleefd voor anderen en het is nu tijd om voor mezelf te kiezen. Mn dochters gaan allemaal naar de basisschool het is de perfecte tijd. 

Ik heb alles gedaan wat de gemeente me heeft gevraagd nu loop ik vast en kijk ik tegen problemen aan die mijn kant op komen. Ik heb me aangemeld bij de kvk heb mijn HACCP- certificaat en ik heb mijn ondernemingsplan voor 80% klaar ik kom alleen niet uit het financiële gedeelte omdat het echt rocket sience is..voor mij dan. 

Ik heb tot nu toe alles uit eigen zak moeten betalen. En ik verzet deze bergen voor een maximale lening van €35.000. Maar er is nog zoveel te doen en te betalen voordat ik überhaupt die lening kan aanvragen.

Best gek als je iets goeds wilt doen voor je gemeenschap moet je bergen verzetten en de hobbeligste wegen betreden. 

Daarom vraag ik aub help mij om wat geld bij elkaar te zamelen. Doe het voor de senioren die een plek nodig hebben nu de winter voor de deur staat. Zodat ze niet thuis hoeven te zitten maar gezellig onder de mensen kunnen zijn. Een plek waar ze zo lang mogen blijven zitten als ze maar willen. 

Alvast bedanktEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 15,00

Deze actie is gesloten.