Help mij mijn droom verwezenlijken

Help mij mijn droom verwezenlijken | Geld inzamelen
 
 
Help mij bij het waarmaken van mijn droom!

Iedereen droomt ervan om succesvol te zijn, te kunnen doen wat je wil, een droombaan hebben... helaas is het niet voor iedereen zo makkelijk. Missschien heb je wel de verkeerde opleiding gekozen toen je een keus moest maken toen je 17 of 18 jaar was. Dat zou dan betekenen dat je wanneer je geen middelen hebt om de richting op te gaan die jij het liefst zou willen, je voor altijd maar moet doen waar je niet je volledige voldoening uit kan halen. Ik heb geprobeerd te knokken om mijn droom te kunnen verwezenlijken. Na veel vallen en opstaan dacht ik dat ik er was en dacht ik te kunnen sparen voor de certificaten die ik nodig heb om mij op alle vlakken bezig te kunnen houden met sport!

Mijn ambitie is dan ook om te kunnen investeren en een eigen sportschool te kunnen realiseren. Helaas gaat alleen de zon voor niks op. Doordat ik onverwacht zonder werk kwam te zitten werd het mij wel erg lastig gemaakt mijn droom te kunnen waarmaken. Geluk bij een ongeluk heb ik nu wel alle tijd om een opleiding te kunnen starten, stage te lopen en te trainen. Op dit moment train ik mijzelf erg hard zodat wanneer het moment daar is ik er voor 200% klaar voor ben, maar wanneer komt nu dat moment als je elke x achter de feiten aanloopt en geen kans krijgt om geld apart te leggen voor je droom. Daarom dacht ik weet je wat...? NIET GESCHOTEN IS ALTIJD MIS!

Ik vraag jullie vanuit mijn hart, wil jij mij sponsoren om mijn droom waar te maken? Doneer dan nu! Ik ben je super dankbaar. Uiteraard kan je met deze donatie ook een keertje komen meetrainen!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

6 donaties
€ 75,00
Doel: € 2.000,00
3%

Deze actie is gesloten.