Help mij, mijn droom te verwezelijken

Help mij, mijn droom te verwezelijken | Geld inzamelen
 
 
Ik wil een master doen in Forensic Science in Amerika en heb hulp nodig dit te bekostigen

Voor jaren droom ik er al van om een forensisch onderzoeker te worden. 4 jaar geleden kwam ik voor een lastige keuze te staan. Ga ik chemie studeren en zo mij focussen om het laboratorium of ga ik forensisch onderzoeker studeren om mij te focussen op forensisch onderzoek. 4 jaar geleden wou ik liever het lab ik dus heb ik voor chemie gekozen. Dit was een goede keuze want ik loop nu stage bij het Nederlands Forensisch Instituut. Vorig jaar begon het forensisch onderzoeker toch weer te kriebelen en heb ik besloten om een master te zoeken. De master die ik wil is niet beschikbaar in nederland. Want ik wil graag een combinatie van forenisch onderzoek en forensische scheikunde. Toen was het duidelijk dat ik in het buitenlands moest gaan kijken. 

Nu wou ik ook altijd naar amerika. Ik ben gaan zoeken en kwam bij de beste forensische master uit van amerika. Dit is de master in Forensisc Science van Marshall University, West-Virginia. Ik heb alles in werking gezet en het is bijna zover. Helaas is een studie in amerika iets anders dan in nederland en zijn de kosten ook veel hoger. 

Met gemiddelde kosten van 40.000 euro per jaar is dat een groot verschil. zelf ben ik al aan het sparen maar ik kom toch nog een hoop tekort. 

Ik hoop dat uw enthiousiast bent geworden van mijn verhaal en mij wilt steunen om mijn droom te verwezelijken. Alles beetjes helpen!!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 70,00
Doel: € 20.000,00
0%

Deze actie is gesloten.