Help mij meedoen aan Jam Camp!

Help mij meedoen aan Jam Camp! | Geld inzamelen
 
 
Gun een kind de zomer van zijn haar leven!

Hoi!

Ik ben Merel Steenman, 15 jaar en kom uit Zuidlaren.
Ik ben gek op dieren en muziek. Zelf heb ik een hond, 3 konijnen en 2 katten. En ik speel graag op mijn keyboard😊. Dit doe ik gewoon op gehoor, aangezien lessen te duur voor ons zijn.


Paardrijden vind ik ook erg leuk, ik ben er nog niet echt goed in want ook daarvan zijn de lessen te duur.. maar dat is het leuke van Jam Camp! je hoeft niet goed te zijn! Je leert er een hoop.


Ik zou heel graag naar Jam Camp! willen, wij gaan nooit op vakantie en dus is dit voor mij een kans om op vakantie te kunnen, nieuwe dingen van het paardrijden te leren en vriendinnen te maken!

 

-------

De kosten voor het kamp bedragen 395,- euro per persoon voor een hele week. Dit is helaas voor duizenden jongeren in Nederland niet mogelijk. Wij van Jam-Camp hebben verschillende oplossingen bedacht voor jongeren die graag mee willen doen.

Het bedrag dat u doneert gaat regelrecht naar Jam-Camp! voor de deelname van Merel. Mocht er meer dan de deelnamesom gedoneerd worden? Dan gaat het geld naar de deelnamesom van een ander kind waarvan de ouders het bedrag niet volledig kunnen betalen.

Meer info over Jam-Camp! vindt u op www.Jam-Camp.nl Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

17 donaties
€ 395,00
Doel: € 395,00
100%

Deze actie is gesloten.