Help mij helpen!!

Help mij helpen!! | Geld inzamelen
 
 
Hulp en ondersteuning bieden aan mijn vader en familie, die veel verloren hebben!!

Mijn naam is Juan, ik woon zelf in Nederland maar mijn vader woont in Puerto Rico. Op dit moment heb ik gelukkig contact gehad met mijn vader en 2 nichtjes. Lichamelijk Geen problemen alleen schade aan huis of tuin. Er is wel geen water, stroom en benzine op dit moment.  Ik  ga er heen om hem en andere te helpen met het herstellen van de schade en de rest van mijn familie te helpen. Daarom deze actie om geld bij elkaar te krijgen zodat we kunnen helpen!! Er zijn verschillende dingen die men nodig heeft wat Ik evt. Zou kunnen meenemen zoals batterijen maat D, hand alcohol en toilet artikelen. Het gedoneerde geld ga ik gebruiken om deze spullen te kopen, het geld wat overblijft zet ik om in dollars om mee te kunnen nemen. Zodat ze bv. Water en benzine te kunnen kopen. Ik heb van de vliegmaatschappij een extra aan 43kg gekregen om gratis mee te kunnen nemen aan donatie spullen. Ik heb ondertussen al verschillende spullen gekocht zoals een 100watt mobiel zonnepannel, lampen op zonnen energie, batterijen tevens heb ik van het huis waar ik werk al verbanden enz. gekregen. Maar we hebben meer nodig, dus alle donaties zijn van harte welkom!!!!

Als je anoniem wilt doneren dat is ook mogelijk, moet je aanvinken dat je dit anoniem wilt doen. In ieder geval bedankt voor jullie steun en donaties. 

Het onderstaande filmpje is gemaakt in de buurt waar mijn vader en een deel van mijn familie woont!! Help mij om mijn vader en familie te helpen!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

32 donaties
€ 840,00
Doel: € 2.500,00
33%

Deze actie is gesloten.