Help mij helpen. En Ik verdubbel uw donaties

Help mij helpen. En Ik verdubbel uw donaties | Geld inzamelen
 
 
Dek mijn kosten en ik doneer 30.000 euro

Beste donateurs,

Mijn persoonlijke wens en streven is mijn dagelijkse activiteiten als beurshandelaar op beurs-plein 5 te Amsterdam aan te wenden voor donaties aan goede doelen op dit platform.

Ik investeer en handel voor eigen rekening. Mijn enige verzoek is dek mijn kosten voor de huur van een werkplek op de beursvloer(zie foto). En help mij helpen door jullie donaties te verdubbelen en te doneren aan dit platform.

Als daytrader op de beursvloer kan ik een hoog rendement maken op mijn investering door dagelijks aandelen of futures aan te kopen en dezelfde dag weer met winst te verkopen. Op een dag doe ik 100 tot 200 transacties. Ik handel in valuta, aandelen en futures.

Voor een super snelle verwerking van deze orders is het dan ook noodzakelijk om vanaf de Euronext beursvloer in Amsterdam te handelen. Handelshuizen bieden hier speciale werkplekken aan. Een werkplek met twee trading computers, 8 beeldschermen, tradingsoftware, supersnelle verbinding en toegang tot de belangrijkste europese beurzen kost 1500 euro per maand.

Met een donatie van 15.000 euro zijn mijn werkplek kosten grotendeels gedekt voor een periode van 12 maanden. Gedurende deze periode zal ik belangeloos en voor eigen rekening en risico handelen. Per kwartaal zal ik een of meerdere goede doelen selecteren voor donaties tot een totaal van 30.000 euro is bereikt.

Via deze site zal ik alle donateurs updaten over de donaties.

Eens per kwartaal (eerste woensdag van de maand) zijn donateurs van harte welkom op de meet en greet met de goedendoelentrader van trader.nl. Aansluitend wordt u op onze kosten uitgenodigd deel te nemen aan de Amsterdam Exchange Experience op de beursvloer van de euronext op beursplein 5 te Amsterdam.

 

Jacques van Echteld

Goededoelentrader

Trader.nl

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

2 donaties
€ 25,00
Doel: € 15.000,00
0%

Deze actie is gesloten.