Help mij en mijn baby s me schulden uit!

Help mij en mijn baby s me schulden uit! | Geld inzamelen
 
 
24 jaar 1 baby en zwanger met 60000, schuld

Dag allemaal,

Ik stel me zelf voor. Ik ben Dounia en 24 jaar oud. Als 24 jarige heb ik natuurlijk ook veel mooie plannen maar helaas is dit voor mij niet weggelegd. Ik heb een schuld van €60.000 Een schrik voor elke persoon. Ik heb een baby hebt van 6 maanden en plots weer zwanger van de tweede. Al sinds 2018 vecht ik tegen me schulden en heb ik me zelf gelaten zonder eten jaren trek ik zelfde kleding aan en nog steeds geen uitzicht!

Op mijn 16e kreeg ik een relatie met een wat oudere man, die goed op mij kon inspelen. Dom en naïef was ik en liet ik me gaan. Toen ik 17 was bijna 18 haalde ik mijn rijbewijs, op mijn 18e heb ik mijn rijbewijs opgehaald. Ik was een keer bij hem thuis en met volle trots liet ik me rijbewijs zien. 
Op mijn 19e kreeg ik een baan bij de Gemeente als Maatschappelijk werker, een droom wat uit kwam! Ik heb me toen bij zijn adres ingeschreven zodat me ouders niet ingekort werden op hun huurtoeslag. Kort daarna beschikte hij over al mijn gegevens en liet hij met mijn rijbewijs auto's op mijn naam zetten, huurde auto's ermee ik wist er zelf niks van. Deze ben ik ooit bij hem vergeten maar had er geen omkijken naar omdat ik hem vertrouwde. Brieven van boetes, parkeerboetes en de huurbedrijven waarvan auto's kapot gereden waren kwamen allemaal bij hem binnen. Die kreeg ik nooit en verstopte hij altijd of gooide ze weg heb ze nooit gezien. 2 jaar lang ging dit door. En ik had nergens benul van! Totdat we uitelkaar gingen doordat hij vreemd ging maar het mij liet blijken. Door de deurwaarders die aanbelde bij hem ging hij vreemd of maakte er een spel van zodat ik de relatie zou beëindigen en ik me zou uitschrijven. Dat deed ik toen, en pakte ik een studio. En toen stoorte mijn wereld in alle brieven kwamen binnen, loonbeslagen noem maar op. Er kwam geen eind aan. 

Een jaar later na al deze ellende leerde ik me huidige man kennen en vlak voor mijn huwelijk heb ik me onder bewind laten stellen. Alle inkomen gaat volledig naar me schulden en krijg ik 50 euro leefgeld per week. Hieruit koop ik alleen babyvoeding, pampers, en kleine hapjes voor me kleine. Me man en ik eten bij me ouders dagelijks. Ook betalen mijn ouders onze huur. 
nu ben ik zwanger van de 2e en weet ik het niet meer. Het liefst maak ik een einde aan me leven. Ik kan me kinderen niks bieden en heb zelf alles geprobeerd om uit me schulden te komen maar ik moet nog 4 jaar voor ik schulden vrij ben! Dat red ik niet met wat ik nu heb. Me ouders pakken geld alleen uit hun spaargeld en dat kan ik ze ook niet langer aandoen! 
Mijn man past op me kleine als ik werk want oppas kunnen we niet betalen, me ouders kunnen helaas niet oppassen die zijn al wat op leeftijd. 
Op dit moment kan ik niks kopen voor me kleine en me nieuwe kleine die aankomt, ik kan me eigen huur niet betalen, gas water en licht kan ik niet betalen, tv en internet kan ik niet betalen gewoon letterlijk niks! Doordat ik de fout heb gemaakt door me zelf te laten misleiden door iemand en nu mijn leven in puin zit maar zo ook me kinderen, me ouders en me man erin te brengen. 

Ik heb al 4 keer zelfmoordpogingen gedaan en gelukkig ben ik er nog en kan ik nog elke dag God smeken mij uit situatie te halen! 

Daarom begin ik deze ophaal actie in de hoop dat mensen willen doneren zodat ik van me schuld afkom en me kinderen een veilige leefomgeving zonder twijfels kan geven!

Op dit moment ben ik 24 jaar en 15 januari 2021 uitgerekend voor mijn 2e kindje. 
Ik werk in de gehandicaptenzorg met veel plezier, elke dag om zo mensen met een zwaar leven toch nog het gevoel te geven dat ze leven en daar blij mee moeten zijn. 

 

Ook wil ik iedereen vragen om God te vragen mij bij te staan in deze situatie en er een einde aan te maken ook dat is een donatie niet alleen geld! Een zegen is altijd nodig! 

alvast bedankt!! 

Dounia 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 60.000,00
0%

Deze actie is gesloten.